Γεωργία Σάλπα: Διαφημίζει τα ελληνικά νησιά ποζάροντας με διαφανείς σαλοπέτες & μίνι στα σοκάκια

Στη Νάξο και την Πάρο κάνει διακοπές αυτές τις μέρες η 30χρονη Ελληνοϊρλανδέζα Georgia Salpa, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και υιοθέτησε το επώνυμο του συζύγου της. 

Η Georgia, που έχει χαρακτηριστεί από τα αντρικά περιοδικά ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου και έχει χιλιάδες fans, λατρεύει την χώρα μας και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της από τις διακοπές της σε Πάρο και Νάξο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. 


 

Η celebrity, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πάμπλουτο Joe Penna, τον Ιούνιο του 2015, στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας σε έναν γάμο - υπερπαραγωγή!

Η όμορφη μελαχρινή με το καλλίγραμμο σώμα & τις σέξι καμπύλες, γεννήθηκε στην Ελλάδα, από Ελληνα πατέρα και Ιρλανδέζα μητέρα αλλά μετά το χωρισμό των γονιών της μετακόμισε μόνιμα στην Ιρλανδία. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε όταν σε ηλικία 17 ετών ο τότε σύντροφός της, χωρίς να το ξέρει, έστειλε μία φωτογραφία της με μαγιό στο γνωστό αντρικό περιοδικό «FHM».

Η Salpa πήρε μέρος πριν από τρία περίπου χρόνια στο βρετανικό τηλεοπτικό ριάλιτι «Big Brother Celebrity» το όποιο και εκτόξευσε την φήμη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ