Καρέ - καρέ η συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη: Τι ευχή του έδωσε ο δήμαρχος;

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο πριν τις 12.00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου και τον υποδέχτηκαν στην είσοδο του Μεγάρου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

 

Στον χώρο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των δομών. Εκπρόσωπός τους συνομίλησε για λίγη ώρα με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ συνάδελφοί του φώναζαν συνθήματα.

Ο κ. Τσίπρας του απάντησε ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι δύσκολη και πρόσθεσε ότι παρότι το ΕΣΠΑ έχει καθυστερήσει, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να διευθετηθεί το ζήτημα. Παράλληλα οι εργαζόμενοι του δήμου έδωσαν υπόμνημα στον Αλέξη Τσίπρα για τους καταλογισμούς απο την εποχή Παπαγεωργόπουλου για το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας και η συνοδεία του ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, όπου και τον περίμεναν όλοι οι αντιδήμαρχοι του δήμου. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε μάλιστα, ότι ο Γιάννης Μπουτάρης έχει κάνει αλλαγές στη διαρύθμιση του γραφείου του. "Σαν κάτι να άλλαξε εδώ μέσα" σχολίασε χαρακτηριστικά.

O Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε απέναντι από διαδηλωτές και χθες κατά την άφιξή του στη ΔΕΘ. Όταν ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο περίπτερο της ΕΤ3, τον περίμεναν σύζυγοι των μεταλλωρύχων από τις Σκουριές, που απολύθηκαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να "παγώσει" τις εξορύξεις στη Χαλκιδική και εδώ και πολλές μέρες έχουν κλειστεί στις στοές των ορυχείων απαιτώντας να βρεθεί λύση.

H ευχή του Μπουτάρη στον Τσίπρα
Με μια ψήφο
ευχήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα να κερδίσει τις εκλογές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. 

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω της Διεθνούς Εκθέσεως, επισκέφθηκε πριν από λίγο το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και τον δήμαρχο της πόλης. Ο κ. Μπουτάρης υποδέχθηκε τον πρώην πρωθυπουργό με την ευχή να κερδίσει τις εκλογές με μια ψήφο με τον Αλέξη Τσίπρα να του απαντά «με πολλές ψήφους διαφορά, όχι με μια». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ