Έκπληξη! Ποια θέση παίρνει η 25χρονη με το edosafakelaki.org - Η Χριστίνα Τρεμόντι στην πολιτική

Η 25χρονη Χριστίνα Τρεμόντι, η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα «edosafakelaki.org», όπου οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς, είναι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

 

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου είναι ο αντιστράτηγος Γιώργιος Κλειδέρης. Τρίτος είναι ο Χριστόφορος Σοφιαννίδης, μέλος της ποντιακής ομογένειας και αντιδήμαρχος στο δήμο Καλλιθέας.
Στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Νίκος Κατσαρός, ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής Ερευνών και Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Φυσικοχημείας του «Δημόκριτου», Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
 

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας συμπληρώνεται από την Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου (μέλος της γενικής γραμματείας Ισότητας), τον Νεκτάριο Μεταξάκη (πρώην αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού), τον Μιχάλη Βάρδα (μηχανολόγος μηχανικός), τον Ζήση Παπανικολάου (αναπληρωτή καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), τον Γιάννη Στεφανουδάκη (επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού), τον Κωνσταντίνο Μπούμπαρη (συνδικαλιστής και στέλεχος της Ένωσης Νοσηλευτών) και τέλος, τον Γαβριήλ Αβραμίδη (βουλευτής των ΑΝΕΛ από το 2012).

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ