Ο Γ. Αρναούτογλου συνεχίζει στον Αντ1 & στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 - Ποιοι είναι οι συνεργάτες του;

Όπως είναι γνωστό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει τόσο στον Αντ1, όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2.

Μπορεί τα Καρντάσιανς, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας, να μην συνεχίζονται, ωστόσο ο παρουσιαστής, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης ενός βραδινού show. Ο ίδιος έχει κάνει μια πρόταση, που βρίσκεται υπό συζήτηση, για ένα ιδιαίτερο concept στους ιθύνοντες στο σταθμό του Αμαρουσίου -σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται και μια συνέντευξη με έναν καλεσμένο-. Το φρέσκο πρόγραμμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα στελέχη του Αντ1 αναζητούν πρόσωπα, που θα πλαισιώνουν τον οικοδεσπότη της εκπομπής σαν guests. Ένα από αυτά είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος δεν… οδεύει προς Alpha, όπως γράφτηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα.

Όσον αφορά στα ερτζιανά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο «Πρωινό Sfera», χωρίς τη Ράνια Κωστάκη, αλλά με τον Γιώργο Λιανό και τους Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο από τις 6 έως τις 10 το πρωί.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα του σταθμού:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει και το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», που θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ σχεδιάζεται να γίνει η ίδια εκπομπή με celebrities προς τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ