Taylor Swift: Σφοδρή κριτική δέχεται η Αμερικανίδα για νέο της βίντεο κλιπ - Το χαρακτηρίζουν ρατσιστικό

Σφοδρή κριτική δέχεται η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια Taylor Swift για νέο της βίντεο κλιπ στο τραγούδι «Wildest Dream», το οποίο χαρακτηρίζεται ρατσιστικό.

Η 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός - η οποία δεν πρόλαβε να χαρεί το βραβείο MTV Music Video Best of the Year για το κομμάτι «Bad Blood» -,  στο νέο της βίντεο υποδύεται μια σταρ του κινηματογράφου στις αρχές του 20ού αιώνα, που βρίσκεται για γυρίσματα στα βάθη της Αφρικής, η οποία στο τέλος ερωτεύεται τον συμπρωταγωνιστή της, τον ρόλο του οποίου έχει ο γιος του Clint Eastwood, Scott.

Οι δύο πρωταγωνιστές, στα γυρίσματα της ταινίας – η οποία θα μπορούσε να είναι μια άλλη εκδοχή του «The Notebook» -,  κάνουν τον έρωτάς τους να φαντάζει αδύνατος μοιάζοντας σαν ένα τρελό όνειρο. Εντυπωσιακή φωτογραφία, σέξι σκηνές και μια Taylor Swift που μοιάζει στην Elizabeth Taylor είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα από τα ωραιότερα νέα μουσικά βίντεο.
Οι κριτικοί επεσήμαναν πως στο βίντεο δεν συμμετέχει κανείς έγχρωμος κι έτσι αναπαράγονται αποικιοκρατικά στερεότυπα. Ο σκηνοθέτης του φιλμ υποστηρίζει πως οι παραγωγοί του βίντεο κλιπ είναι έγχρωμοι και πως η κριτική αδικεί τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ