Ανοίγουν θέσεις εργασίας στο εξωτερικό - Γιατρούς ζητούν κλινικές σε Βρετανία & Σουηδία

Τα επαγγέλματα υγείας είναι από τα πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, λόγω της αυξημένης ζήτησης ιατρικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών που οφείλεται στην αύξηση του μέσου όρου ηλικίας του πληθυσμού και τη γενικότερη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Μεγάλες κλινικές στην Αγγλία και τη Σουηδία αναζητούν ιατρικό προσωπικό, προσφέροντας υψηλούς μισθούς, συμβόλαια και συχνά στέγαση στους υποψήφιους.

Μάλιστα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο Ημέρες Καριέρας με συμβούλους Eures αλλά και εκπροσώπους εργοδοτών από τη Σουηδία, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη από ενδιαφερόμενους γιατρούς στις ειδικότητες: Γενικής Ιατρικής, Ακτινολογίας, Παιδοψυχιατρικής, Νοσηλευτικής και Νοσηλευτικής Χειρουργείου.

Οι υποψήφιοι μπορούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου να αποστείλουν τα βιογραφικά τους (στην αγγλική γλώσσα) στο email: health@arbetsformedlingen.se, αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα του email τον κωδικό «Greece». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα (5 και 6 Οκτωβρίου και στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη (7 και 8 Οκτωβρίου).

GlobalMediRec

Εκατόν πέντε ιατροί διαφόρων ειδικεύσεων, κάτοχοι ή μη τίτλου ειδικότητας, θα προσληφθούν σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αγγλία και τη Σκοτία, μέσω της εταιρείας επιλογής και τοποθέτησης προσωπικού GlobalMediRec.

Στη νοτιοδυτική Αγγλία ζητούνται 36 ιατροί των ειδικοτήτων: Ιστοπαθολόγων, Γαστρεντερολόγων, Οφθαλμιάτρων, Δερματολόγων, Ρευματολόγων, Νευρολόγων, Μικροβιολόγων, Γενικών και Ραδιολόγων Μαστών, Γηριάτρων, Γυναικολόγων, Γενικών Παθολόγων, Ορθοπεδικών και Επείγουσας Ιατρικής, Αγγειοχειρουργών και Αναισθησιολόγων. Οι 45 θέσεις που αντιστοιχούν σε νοσοκομεία της βόρειας Αγγλίας περιλαμβάνουν τις ειδικότητες: Αιματολόγων, Γαστρεντερολόγων, Ιστοπαθολόγων, Ρευματολόγων, Μικροβιολόγων, Αναισθησιολόγων, Γυναικολόγων, Ουρολόγων, Παιδιάτρων, Γηριάτρων, Γενικών Παθολόγων και Παθολόγων με ειδίκευση στα εγκεφαλικά επεισόδια.

Οι 18 θέσεις στην κεντρική Αγγλία θα καλυφθούν από Νευρολόγους, Γαστρεντερολόγους, Ορθοπεδικούς, Αναισθησιολόγους, Γηριάτρους, Γενικούς Χειρουργούς, Παθολόγους με ειδίκευση στα εγκεφαλικά επεισόδια, Νευροχειρουργούς και Ιατρούς Νευροαποκατάστασης. Στην ανατολική Αγγλία οι θέσεις αφορούν Ογκολόγους, Αιματολόγο και Αναισθησιολόγο και στη Σκοτία θα προσληφθούν ένας Γαστρεντερολόγος και ένας Γενικός Παθολόγος.

Οι θέσεις απευθύνονται σε ανειδίκευτους ιατρούς -σε αναμονή για το τελευταίο κομμάτι της ειδικότητάς τους, αλλά και σε ειδικευμένους, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών ως ειδικευόμενοι.

Πληροφορίες από την κ. Κατερίνα Κοντάλιπου στο τηλέφωνο 6934 803930, στην ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.kontalipou@globalmedirec.com και την ιστοσελίδα www.globalmedirec.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ