Μπάγερν: To πανάκριβο πούλμαν (φωτό - βίντεο) των άσων του Μονάχου‏

Η Μπάγερν Μονάχου θα έχει στην Αθήνα το υπερπολυτελές πούλμαν της αξίας αρκετών εκατ. ευρώ, το οποίο είχε παρουσιάσει το 2014.

 

Το 2008 η πρωταθλήτρια Γερμανίας είχε αλλάξει το πούλμαν της, αγοράζοντας νέο όχημα αξίας 500.000 ευρώ. Μέσα στο όχημα -το οποίο διέθετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είχε παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς- οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου απολάμβαναν το ταξίδι τους στα δερμάτινα καθίσματά τους, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν δορυφορική τηλεόραση αλλά και να μπαίνουν στο Internet. 

 
Τότε μάλιστα η οδηγός του πούλμαν, Σάντρα Κόνιγκ, δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό της: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Είναι φανταστικό στο δρόμο και μπορεί κανείς να το οδηγήσει ως σπορ αυτοκίνητο. Έχει πλάκα». Σήμερα η Μπάγερν Μονάχου έχει δύο πούλμαν για την πρώτη ομάδα και τρεις οδηγούς: Μίκαελ Λάουερμπαχ, Σάντρα Κόνινγκ και Αρμίν Κριζ. Και βέβαια είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο για απόκτηση και άλλων πούλμαν, εάν χρειαστεί.


 
Το νέο πούλμαν της ομάδας είχε παρουσιαστεί με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο το 2014. Αύγουστο μήνα και συνέπεσε με τα γενέθλια ενός εκ των οδηγών, του Λάουερμπαχ. Ακόμα ένα όχημα που είχε όλες τις ανέσεις για τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου. Με υπερσύγχρονο κινητήρα Diesel Euro6 με 480 hp και αυτόματο κιβώτιο 12 ταχυτήτων. Οι οδηγοί των πούλμαν έχουν ένα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, τα τελευταία συστήματα ασφαλείας, όπως μια 360-μοιρών εξωτερική κάμερα και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
 
Οι Βαυαροί  μπορούν να δουν δορυφορική τηλεόραση σε οθόνες LCD 19 ιντσών και φυσικά υπάρχει και πρόσβαση στο Internet. Πρόκειται για πούλμαν που κοστολογείται αρκετά εκατ. ευρώ. Οι οδηγοί στην παρουσίαση της Μπάγερν που ήταν ένα φανταστικό σόου μπροστά σε 300 ανθρώπους είχαν τονίσει πως ήταν σαν να έμπαιναν σε... πύραυλο. Οι παίκτες σχολίαζαν πως ήταν σαν να βρίσκονται στο σαλόνι ενός πολυτελούς σπιτιού.

Το MAN Lion's Coach L Supreme, το νέο πούλμαν της Μπάγερν, προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για άνετα και ασφαλή ταξίδια στους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη των πρωταθλητών Γερμανίας. Το δημιούργημα της MAN του 2014 διαθέτει 30 θέσεις. Το πούλμαν κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο παραγωγής που διαθέτει η εταιρεία στην Άγκυρα της Τουρκίας. Μεταξύ άλλων το πούλμαν έχει και μία εξωτερική κάμερα 360 μοιρών, επαγγελματικό σύστημα ήχου, ηλεκτρικά ανοιγόμενα τραπεζάκια αλλά και βάσεις ποδιών.

Και υποδοχές για τον καφέ ή το ρόφημα των παικτών. Όσο για τα βασικά στοιχεία του νέου πούλμαν της Μπάγερν; Μήκος: 13,8 μέτρα, πλάτος: 2,55 μέτρα και ύψος: 3,8 μέτρα. Κινητήρας: σε σειρά κινητήρας diesel εξακύλινδρο (Euro 6) και ισχύ: 353 kW / 480 hp. Η ιπποδύναμη μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 12 ταχυτήτων. Είναι χαρακτηριστικό πως το ένα εκ των δύο πούλμαν της Μπάγερν θα είναι στην Αθήνα για τις ανάγκες του αγώνα, όπου οι Βαυαροί έχουν προετοιμάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για το ταξίδι τους.

Πηγή: Gazzeta.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ