Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μιλάει για τους τους λόγους που οδηγήθηκε στον χωρισμό με τον σύζυγό της

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, είπε: «Τώρα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί έχω βάλει τη ζωή μου σε μια σειρά πρακτική, που είναι πράγμα σπάνιο για εμένα. 

Για αυτό και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ήταν λίγο ξαφνικό... Ήμασταν αγαπημένοι και είμαστε. Ήμαστε ταιριαστοί. Απλώς, όταν γυρίσαμε από το Ντουμπάι που εγώ ήμουν σε μια φάση να γυρίσω στη δουλειά, περισσότερο άλλαξα εγώ. Ο Κωνσταντίνος δεν είχε πρόβλημα που θα γυρνούσα στη δουλειά, αλλά εγώ άλλαξα σαν προσωπικότητα και κατ' επέκταση απέναντί του. Παίρνω την ευθύνη. Και την παίρνω, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι παραδοσιακή. Θεωρώ ότι η γυναίκα κρατάει το σπίτι και την οικογένεια.

Έδωσα την προσοχή μου στα παιδιά μου, στον άντρα μου, άφησα τη μεγάλη μου αγάπη που ήταν το θέατρο... Αυτοπεριορίστηκα λόγω του γάμου και των παιδιών μου. Χαίρομαι που το έκανα, γιατί για τα παιδιά είναι πολύ καλό όταν είναι μικρά. [...] Κατάλαβα από ένα σημείο και μετά πως δεν μπορούμε να συμπορευτούμε, όπως θα ήθελα εγώ. Εγώ είμαι και λίγο του... ιδανικού. Μου αρέσει να ζω ένα παραμύθι. Αν κάτι δεν είναι ιδανικό, προτιμώ να το τελειώνω μια ώρα αρχίτερα. Παρά να φθαρεί σε οριακό σημείο. Είναι σκληρό, αλλά έδωσα τις ευκαιρίες. Δεν ήταν τόσο ότι δεν πηγαίναμε καλά, ότι κάτι δραματικό άλλαξε. Εγώ άλλαξα προτεραιότητες». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ