Η είδηση ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι έγκυος σε δίδυμα κάνει το γύρω του κόσμου- Δείτε φώτο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του  «OK! Magazine», η 46χρονη ηθοποιός ανακάλυψε ότι είναι έγκυος λίγο πριν από τον γάμο της με τον 44χρονο Τζάστιν Θέρουξ.

«Είχε ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο και εκεί του είπε ότι του έχει μία ιδιαίτερη έκπληξη. Τότε του έδειξε το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης» είπε πηγή στο Ok και πρόσθεσε ότι ο Τζάστιν «ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Η αλήθεια είναι ότι φώναξε λίγο από τη χαρά του. Ήταν τόσο συγκινημένος».

Ο ηθοποιός, όμως, δεν κατάλαβε πως η Τζένιφερ είναι έγκυος σε δίδυμα, μέχρι τη στιγμή που κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Τέξας για την καινούργια του ταινία,  η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός του έστειλε μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημα, όπου έγραφε, αστειευόμενη, «μάλλον  το πρόβλημα είναι διπλό» υποστηρίζει η πηγή στο περιοδικό. Ο ηθοποιός ενθουσιάστηκε με την είδηση και έγινε ακόμα πιο ευτυχισμένος για την εγκυμοσύνη.

Και τα δύο μωρά είναι κορίτσια, υποστηρίζει το περιοδικό, το οποίο σο εξώφυλλό του φιλοξενεί μία φωτογραφία με τον υπέρηχο.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φωτογραφία με τον υπέρηχο είναι αληθινή. Ούτε το διάσημο ζευγάρι έχει επιβεβαίωση της φήμες περί εγκυμοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ