Θεοδωράκης: Οι φωτογραφίες μου είναι από τη δουλειά μου, δεν είναι από κοινά γλέντια, δεν είναι από κότερα & από βίλες

«Οι φωτογραφίες μου είναι από τη δουλειά μου, δεν είναι από κοινά γλέντια, δεν είναι από κότερα και από βίλες», απάντησε ο κ. Θεοδωράκης αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα για τη φιλοξενία που του παρείχαν επιχειρηματίες για τις διακοπές. 

«Έκανα αυτή τη γκάμα, αλλά οι φωτογραφίες μου δεν είναι από κοινά γλέντια. Οι φωτογραφίες μου δεν είναι από κότερα και από βίλες. Οι φωτογραφίες μου είναι από τη δουλειά μου», υπογραμμίζει ο κ. Θεοδωράκης και προσθέτει ότι «η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα μακριά από τα κέντρα εξουσίας. Δεν μπήκα ποτέ στα σαλόνια της πολιτικής, δεν μπήκα ποτέ στα σαλόνια των επιχειρηματιών».

«Έχω βέβαια φωτογραφία με όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς στα γραφεία τους, ούτε στα σαλόνια τους, ούτε στα σκάφη επιχειρηματιών.

Έχω συζητήσει με όλο τον κόσμο από πόρνες, επιχειρηματίες, φυλακισμένους. Οι φωτογραφίες μου δεν είναι από κοινά γλέντια. Οι φωτογραφίες μου δεν είναι από κότερα και από βίλες. Οι φωτογραφίες μου είναι από τη δουλειά μου. Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα μακριά από τα κέντρα εξουσίας. Δεν μπήκα ποτέ στα σαλόνια της πολιτικής, δεν μπήκα ποτέ στα σαλόνια των επιχειρηματιών», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha, o επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την έκπλήξη του, αναφέροντας ότι «πραγματικά είναι παράδοξο κάποιοι άνθρωποι που κάνουν κριτική στο Ποτάμι, να αποκαλύπτεται ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικοί απ’ ό,τι φαίνεται και δεν είναι εμβολιασμένοι στο αντίδοτο της διαφθοράς» και προσθέτει ότι «πρέπει να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση». 

Επανέρχεται στην υπόθεση ανάληψης έργου από την εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη, υπογραμμίζοντας εκ νέου ότι «πρέπει να μας πει με καθαρό τρόπο ο κ. Φλαμπουράρης τι έχει συμβεί. Με καθαρό τρόπο. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την ιστορία με προσωπική αντιπαράθεση» και προσθέτει ότι «ο κόσμος ζητάει εξηγήσεις. Όχι από τον συγκεκριμένο υπουργό, απ’ όλους όσους θέλει να είναι στο δημόσιο και θέλουν να υπερασπιστούν το δημόσιο χρήμα. Είμαστε υποχρεωμένοι για αντίστοιχες μικρότερες υποθέσεις έχουν χάσει την πολιτική τους καριέρα στη Φιλανδία, στη Γαλλία, στην Ισπανία».
«Δεν ξέρω εάν συγχωρούνται από τον κόσμο και θέλω να μην συγχωρούνται», συμπλήρωσε. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ