Στο έλεος της κακοκαιρίας η Σκόπελος - Βιβλική καταστροφή και εικόνες που κόβουν την ανάσα

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν στη Σκόπελο, που επλήγη χθες από ισχυρότατη καταιγίδα η οποία σάρωσε όλο το νησί.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», έκανε έκκληση προς την Πολιτεία για βοήθεια προς του πληγέντες, ενώ διεμήνυσε ότι υπάρχουν οικογένειες ακόμα και με πρόβλημα επιβίωσης!

«Τώρα βλέπεις τα κουρέλια που άφησε πίσω αυτή η καταστροφή. Ζητάμε άμεσα την επέμβαση της Πολιτείας. Υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης», ανέφερε σε δραματικό τόνο ο δήμαρχος.

Στο μεταξύ οι εικόνες που έρχονται από το νησί μετά την θεομηνία αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει σημειωθεί.

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο νησί

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, θα βρίσκονται σήμερα νωρίς το πρωί στη Σκόπελο προκειμένου να έχουν επι τόπου ενημέρωση για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι χθες, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Σπίρτζη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και τις καταστροφές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ