Κινηματογραφική σύλληψη του συνεργού του Μαζιώτη - Η αντιτρομοκρατική ανακάλυψε τον Πετρακάκο στο Βόλο

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου, στη διασταύρωση των οδών Γαλλίας και Περεβού, ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, απαγόρευσαν τη διέλευση πεζών και οχημάτων και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον Γιώργο Πετρακάκο και τους δύο συνεργούς του που ήταν μέσα.

Ο καταζητούμενος για χτυπήματα του Επαναστατικού Αγώνα αλλά και για επιθέσεις από τους ''ληστές του Διστόμου'', στενός συνεργάτης του Μαζιώτη, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στο σπίτι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν βρεθεί όπλα τύπου Καλάσνικοφ και σφαίρες, με τις έρευνες να επεκτείνονται και σε διαμερίσματα της Αθήνας.

Μεγάλος στόχος της αντριτρομοκρατικής είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, αναφέρουν πως ο Πετρακάκος την είχε βοηθήσει πολύ στο να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και να κρύψει τα ίχνη της.

Οι φωτογραφίες με τους ληστές του Διστόμου
Η ένοπλη ληστεία σε τράπεζα του Διστόμου
, είχε γίνει στις 22 Αυγούστου του 2014. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζονται ο Γιώργος Πετρακάκος και ο Σπύρος Δραβίλας, ενώ ο τρίτος δράστης που κρατάει το όπλο φέρεται να είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου... 

 

Ποιος είναι ο Γιώργος Πετρακάκος που συνελήφθη
Ο Γιώργος Πετρακάκος,
που εξαφανίστηκε ως δια μαγείας έπειτα από την ληστεία στο Δίστομο, αποτελούσε τη νούμερο ένα απειλή για την Αντιτρομοκρατική, καθώς στο επιτελείο της συγκεκριμένης Υπηρεσίας εκτιμούσαν πως πρόκειται για “μεγάλο παίχτη” που είχε μεγάλη επιχειρησιακή δυνατότητα και μπορούσε να προκαλέσει ένα δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα. 

Άλλωστε ο ίδιος ήταν καταζητούμενος για την συμμετοχή του στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” και όχι μόνο.
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θεωρούν πως ο καταζητούμενος Γ. Πετρακάκος έχει σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση, και το γεγονός ότι από το Καλοκαίρι του 2014 “άνοιξε η γη και των κατάπιε” κυρίως μετά την ληστεία στο Δίστομο, ενισχύει τις υποψίες της Αντιτρομοκρατικής, για την στενή σχέση του καταζητούμενου με τους οπλοφόρους της συγκεκριμένης ένοπλης ομάδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ