Γυαλιά - καρφιά στην Ναυπακτία: Πλακώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο πατέρας της Νάντιας Μπουλέ για μια καταγγελία (Βίντεο)

Θερμό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, με τον Γιάννη Μπουλέ να μην μπορεί να κρύψει την οργή του...
 

Η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Ράπτης για παλαιότερη δημοτική αρχή, της οποίας φέρονταν μέλη οικογενειών να παριστάνουν εκπροσώπους του δήμου σε ταξίδι τους στην Ιταλία, πυροδότησε την ένταση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στην δημοτική πλειοψηφία και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλέ που ζητούσε επιμόνως να κατονομάσει ο αντιδήμαρχος σε ποιους αναφέρεται.

Ο κ Ράπτης δεν αποκάλυψε περισσότερα και παρέπεμψε τον κ. Μπουλέ στους ίδιους του Ιταλούς όταν επισκεφθούν την πόλη για τους εορτασμούς της επετείου της ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Ο κ. Μπουλές επέμεινε στη θέση του απειλώντας με αποχώρηση της δημοτικής του ομάδας, κάτι που τελικά συνέβη. Στο περιθώριο της αποχώρησης όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο πρόεδρος Γ.Σιαμαντάς χαρακτήρισε τραμπουκικές τις πρακτικές αυτές, για να «μπει» στο χορό της αντιπαράθεσης και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Β.Αγγελόπουλος και να χαρακτηρίσει «ως ηλίθιο» τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου...

Πηγή: nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ