Π. Λαφαζάνης: Ανούσιες φλυαρίες η ομιλία Αλ. Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο

Ανούσιες φλυαρίες χαρακτήρισε την εισηγητική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα εφαρμόσει ένα προδιαγεγραμμένο πρόγραμμα, το τρίτο μνημόνιο, λειτουργώντας ως «πολιτική υπαλληλία» της τροϊκανής μνημονιακής «χούντας», η οποία και θα επιτηρεί αυστηρά την κυβέρνηση, την πολιτική και την πορεία της και την εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος.
Ερωτηθείς σχετικά με το σκοπό των εκλογών, ο Παναγ. Λαφαζάνης είπε ότι ο κύριος στόχος των εκλογών - εξπρές ήταν να εκκαθαριστεί η Βουλή και η κυβέρνηση από το «όχι» του δημοψηφίσματος και τη Λαϊκή Ενότητα, η οποία είναι η μόνη δύναμη που διαθέτει και επιδιώκει μια δημοκρατική αντιμνημονιακή εναλλακτική πρόταση, ενώ προσέθεσε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πλήρως τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου.


Κατά τον κ. Λαφαζάνη, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα αποδειχθεί πύρρειος και ο λαός θα αντιδράσει δυναμικά στα επερχόμενα μέτρα, ενάντια στη μνημονιακή συναινετική σούπα της νέας Βουλής. 
Εκτίμησε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν έντονες πολιτικές ανακατατάξεις και κοινωνικές αναμετρήσεις, στις οποίες η Λαϊκή Ενότητα δημοκρατικά συγκροτημένη θα είναι παρούσα και πρωτοπόρα και οι θέσεις της θα βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη λαϊκή απήχηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ