Αποκλειστικό: Η "συνωμοσία" ενός Μητσοτακικού, ενός Καραμανλικού & ενός Σαμαρικού και η non selfie του Σταύρου Δήμα

Τυχαία συνάντηση - αν και τίποτε δεν είναι τυχαίο στη ζωή - είχαν στο Φλοίσβο πριν από λίγα 24ωρα ο τ.υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας και ο Δήμαρχος Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Τώρα, ποιος είναι ο Μητσοτακικός, ποιος ο Καραμανλικός και ποιος ο Σαμαρικός  είναι λίγο - πολύ γνωστά, όλοι βέβαια αν τους το πεις θα το αρνούνται. Τυχαία και η δική μου παρουσία εκεί; Εντελώς! 

 

Εκείνος που δεν βρισκόταν στον ναυτικό όμιλο του Φλοίσβου για το Κυριακάτικο γεύμα τυχαία, ήταν ο γνωστός επικοινωνιολόγος Παύλος Παπαδάτος. Για να μην πω ότι ήταν και ο εμπνευστής αυτού του mini Summit της ΝΔ. Κάνοντας την Κυριακάτικη βόλτα μου στον όμορφο Φλοίσβο, έπεσα πάνω στην άκρως επίκαιρη συνάντηση των τριών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Η εύλογη ερώτηση μου: ''Ποιον βλέπετε για επόμενο αρχηγό''; ''Ηρθαμε για να τσιμπήσουμε κάτι εδώ, όχι για πολιτική''! ''Σιγά! Με πείσατε''! Ο κύριος Δήμας περισσότερο ήθελε να μιλήσει για το σκάνδαλο με τους ρύπους στην VW ως πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον παρά για την διαδοχή.

Εξάλλου, είναι γνωστός για το φλεγματικό στιλ του και την Ολύμπια ηρεμία. Αντίθετα, ο ζωηρότατος Πέτρος Δούκας στοιχημάτιζε σε διάφορα ονόματα. Το μεγαλύτερο δίλημμα το είχε ο και - κατά δήλωση του - Μητσοτακικός, Διονύσης Χατζηδάκης εκ Χανίων ορμώμενος , ο οποίος προβληματισμένος αναρωτήθηκε: ''Δαγκωτό Κυριάκος Μητσοτάκης''! '' Κι αν κατεβεί ο Κώστας Μπακογιάννης ή η Ντόρα''; Μπήκε σφήνα ο Παύλος Παπαδάτος. ''Μην μου βάζετε δύσκολα'', απάντησε....

Η πολιτική κουβέντα άναψε και την διέκοψε μόνο ο κύριος Σταύρος Δήμας ο οποίος σηκώθηκε για να φωτογραφήσει την σύζυγο του, Μαίρη με την Κατερίνα Τερζοπούλου που ήταν στην παρέα τους, λέγοντας: ''Αφήστε τις selfies, κορίτσια, θα σας βγάλω εγώ μια καλή φωτογραφία που θα σας κολακεύει''.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ