Απίστευτο: Στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ιράν 8 παίκτριες έτοιμες για αλλαγή φύλου

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις αποκαλύψεις για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν. Οκτώ παίκτριες δεν είναι γυναίκες αλλά άντρες που βρίσκονται ένα βήμα πριν την αλλαγή φύλου!

Η απίστευτη "ντρίμπλα" οδήγησε στην απόφαση ελέγχου των μελών της εθνικής ομάδας αλλά και των κορυφαίων αστεριών του γυναικείου πρωταθλήματος στη χώρα. Τα αφεντικά του ποδοσφαίρου στη χώρα βρίσκονται στο στόχαστρο και κατηγορούνται για ανήθικες πρακτικές. "8 παίκτες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν παίζουν χωρίς να έχουν ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου", σημείωσε ο Mojtabi Shairi σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο φύλου! Το 2014 αποκαλύφθηκε πως 4 παίκτες είναι άντρες και το 2010 αμφισβητήθηκε η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την καθιέρωση υποχρεωτικών εξετάσεων φύλου.

Όσοι είναι άντρες αποκλείονται από τη γυναικεία ομάδα και μπορούν να επιστρέψουν μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου. "Αν προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση και έχουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα, θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην ομάδ", σημείωσε ο Ahmad Hashemian, επικεφαλής της ιρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Δεν είναι γνωστό πόσες παίκτριες της σημερινής ομάδας γεννήθηκαν άντρες, με τον Mojtabi Sharifi να μην κατονομάζει τους 8 παίκτες που βρίσκονται στο επίκεντρο της διαμάχης. Σε μια χώρα με τόσο αυστηρούς νόμους που απαγορεύει την ομοφυλοφιλία και τις προγραμιαίες σχέσεις, είναι σίγουρα πρωτοποριακό το γεγονός πως η αλλαγή φύλου είναι νόμιμη από το 1979, όταν ο αείμνηστος Αγιατολάχ Χομεϊνί εξέδωσε θρησκευτικό κανόνα δίνοντας το πράσινο φως!

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ