Ρωσικά αεροπλάνα διαφημίζουν τα οπλικά τους συστήματα & κάνουν σκόνη ένα στρατόπεδο τζιχαντιστών

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μαχητικά  Su-34 που σταθμεύουν στη Συρία επιτέθηκαν σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών και σε κέντρο διοίκησης, που βρίσκονταν σε υψόμετρο άνω των 5 χιλιάδων μέτρων και τους κατάφεραν καταστρεπτικά χτυπήματα.   

Η αεροπορική επιδρομή ήταν μία από τις 12 που πραγματοποίησαν τα ρωσικά πολεμικά την Πέμπτη κατά τη διάρκεια 18 εξόδων, είπε ο Αντιστράτηγος Igor Konashenkov, εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου.

O Ρώσος αντιστράτηγος φρόντισε να διαφημίσει και τα οπλικά συστήματα της χώρας του λέγοντας ότι "Τα συστήματα στόχευσης των Su-34  επιτρέπουν το χτύπημα στόχων στο έδαφος με απόλυτη ακρίβεια, η οποία αποδείχθηκε χθες κατά τη διάρκεια της πολεμικής αποστολής στους στόχους του ISIS».

«Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον τύπο αεροσκάφους για να χτυπήσουμε οπουδήποτε στη Συρία", τόνισε ο Konashenkov.    

Η Μόσχα δήλωσε ότι τα χτυπήματα με αεροσκάφη της στη Συρία θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες. Από την πλευρά τους οι Αμερικανοί αμφισβητούν ότι στόχος των Ρώσων είναι μόνο οι τζιχαντιστές και υποστηρίζουν ότι τα ρωσικά μαχητικά χτυπάνε και αντάρτες που πολεμούν το καθεστώς Άσαντ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ