Σαμάνθα Μίλερ: Με βίαζε σε ζωντανή σύνδεση μέσω διαδικτύου, με έβαζε να κάνω σεξ με τον σκύλο και μου έσβηνε τσιγάρα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα χρόνια που πέρασε με τον διεστραμμένο σύντροφό της αποκάλυψε η Σαμάνθα Μίλερ.

Ο φίλος της, Σον Τζόνστοουν, την κακομεταχειριζόταν για χρόνια, με αποκορύφωμα τον «ζωντανό» βιασμό της στο Ίντερνετ, μπροστά στα μάτια χρηστών με διεστραμμένες ορέξεις. Επίσης, η 35χρονη περιέγραψε πώς ο Τζόνστοουν της έβαλε μαχαίρι στον λαιμό, απειλώντας να την σκοτώσει εάν δεν έκανε σεξ με τον σκύλο του.

Η Μίλερ μίλησε για πρώτη φορά για τη δοκιμασία της, την οποία περιέγραψε ως «δύο χρόνια σε μία ταινία τρόμου». Σημειώνεται πως ο Τζόνστοουν, που φυλακίστηκε το 2012 (ποινή 17 ετών) της έσβηνε τσιγάρα στο σώμα, τη βίαζε ενώ κοιμόταν και τη βασάνιζε με πολλούς άλλους φρικιαστικούς τρόπους.

«Ξυπνούσα με αυτόν από πάνω μου. Το laptop ήταν μπροστά μου και έλεγε ότι παρακολουθούσαν άνθρωποι, ότι ήταν συνδεδεμένο με ένα ελεεινό chatroom. Προσπαθούσε να με βάλει να κάνω πράγματα με το ροτβέιλερ. Το έφερνε στο υπνοδωμάτιο. Προσπαθούσε να με βάλει να κάνω σεξ με τον σκύλο. Μου έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό και μου έλεγε ότι αν δεν το έκανα θα με σκότωνε».

Ο 43χρονος Τζόνστοουν βρέθηκε ένοχος για μια σειρά εγκλημάτων, περιλαμβανομένων βιασμών, ασεμνών επιθέσεων και κατοχής εικόνων με κακοποίηση παιδιών και πορνογραφία με ζώα.

Πηγή: thesun.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ