Δούκισσα Νομικού: Ο Δημήτρης είναι η χαρά της ζωής & αυτό μου αρέσει - Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί

“Ο Δημήτρης είναι χαμογελαστός και αισιόδοξος. Είναι η χαρά της ζωής και αυτό μου αρέσει”, αποκάλυψε χαμογελαστή η Δούκισσα Νομικού, μιλώντας στο “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η Δούκισσα είναι ένα κορίτσι που με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να καθιερωθεί στα τηλεοπτικά δρώμενα. Νέα, όμορφη, δροσερή και ετοιμόλογη, ως είναι, κατάφερει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Μάλιστα, αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την παρουσίαση της εκπομπής Joy στον Ant1 και μίλησε με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της, τη γνωριμία τους και τη νέα τους ζωή...

Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η γνωριμία έγινε στο αεροδρόμιο. Τις δυο πρώτες φορές δεν μας σύστησε κανείς και την τρίτη φορά μας γνώρισαν οι κοινοί φίλοι και ξεκίνησε κάτι όμορφο. Μάλιστα, οι φίλοι μας, μου έκαναν πλάκα πώς δεν μας γνώριζαν για να μην μπλέξω”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Ο Δημήτρης έκανε το πρώτο βήμα. Εγώ ήθελα το χρόνο. Επειδή υπήρχαν κοινοί φίλοι που είπαν καλά λόγια, αυτό βοήθησε. Αλλά από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη οικειότητα ανάμεσά μας”


 
Τι είναι αυτό όμως, που την ενθουσιάζει στον σύντροφό της;

“Είναι υπερβολικά ευγενικός. Έχει πολύ καλούς τρόπους, είναι φανταστικός... Εγώ είμαι λίγο καχύποπτη στην αρχή της σχέσης και θέλω ο άλλος να με κερδίσει... Αλλά ο Δημήτρης είναι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που έχω γνωρίσει”.
 
Όσο για το αν μένουν μαζί ανέφερε: “Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί. Αλλά επειδή έγινε σταδιακά είχαν οι γονείς το χρόνο να το συνηθίσουν... Ποτέ δεν έκανα σχέσεις πλάκας. Αλλά τώρα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα”.
 
 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ