Με κακοκαιρία βροχές & καταιγίδες ο καιρός την Τρίτη - Η θερμοκρασία στους 26 βαθμούς

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και κυρίως στις βορειότερες περιοχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για την Τρίτη. Σταδιακή βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί από το απόγευμα.

 

*Οι φωτογραφίες από το μαγικό Γαλαξίδι

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά και από το απόγευμα. άνεμοι: μεταβλητοί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με σποραδικές βροχές η καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες και την ανατολική στερεά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας στις Κυκλάδες μέχρι το απόγευμα. άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις βορειότερες περιοχές με σποραδικές βροχές και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθειά στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Αττική

καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και στα ανατολικά και βόρεια καταιγίδα μικρής διαρκείας αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. άνεμοι: βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ