Συνεχίζει σήμερα η Μάγδα Φύσσα τη συγκλονιστική κατάθεση - Θα γίνει η προβολή του βίντεο με την "εκπαίδευση" των Χρυσαυγιτών‏

Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του Παύλου Φύσσα την περασμένη Τρίτη συγκλόνισε όχι μόνο το δικαστήριο σε κλίμα αλλεπάλληλων κωλυσιεργιών τους τελευταίους μήνες αλλά ολόκληρη την κοινωνία που παρακολουθεί την εξέλιξη.

Η Μάγδα Φύσσα θα δεχθεί τις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής αλλά και των συνηγόρων υπεράσπισης για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του γιού της από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση των ταγμάτων εφόδου στο Πέραμα κατά μελών του ΠΑΜΕ που αφισοκολλούσαν στη γειτονιά.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση υπήρξε ένταση όταν  συνήγορος της πολιτικής αγωγής εκδήλωσε την πρόθεσή του να προβάλει βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον πυρηνάρχη της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, προκειμένου να θέσει ερωτήσεις στη Μάγδα Φύσσα, ενώ λίγο αργότερα όταν επιχείρησε να της δείξει φωτογραφία από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Πατέλη προκάλεσαν ένταση οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής.

Την περασμέσνη Τρίτη η Μάγδα Φύσσα απέφευγε να πεί το όνομα του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε το παιδί της. «Δεν θέλω να λέω το όνομά του είναι δολοφόνος» είπε, αναφέροντας πως περίπου 50 άτομα έχαν εγκλωβίσει τον γιο της έξω από την καφετέρια το «Κοράλι» όπου είχε πάει με την παρέα του και τη σύντροφό του να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

«Είχαν εγκλωβίσει τον Παύλο, μέχρι να έρθει το κτήνος να τον δολοφονήσει. Τον ενθάρυναν κιολας» είπε η Μ. Φύσσα, τονίζοντας πως η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί από τη φίλη του γιου της για το περιστατικό αδιαφόρησε, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. «Η Χρύσα πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα, και τους εκλιπαρούσε για βοήθεια» είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, επισημαίνοντας ότι για την ίδια «Αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ