Βίντεο: Περουβιανός κρύφτηκε σε βαλίτσα για να βγει από τη χώρα αλλά... τον ανακάλυψαν

Κουλουριασμένος σε μια βαλίτσα προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου ένας νεαρός άντρας στη Λίμα. Αλλά για κακή του τύχη την πάτησε.

Στόχος του ήταν να ξεφύγει από το Περού, χωρίς να περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας. Σε αυτό το πολύπλοκο σχέδιο, δεν ήταν μόνος του αλλά είχε και συνεργό. Ένας σκύλος ανιχνευτής ήταν αυτός που έλυσε το μυστήριο. Ο συνεργός του καρφώθηκε τη στιγμή που περνούσε τον έλεγχο. Ήταν αρκετά ανήσυχος και νευρικός, όπως είπαν αργότερα οι αξιωματούχοι, και για αυτό του ζήτησαν να ανοίξει την ύποπτη βαλίτσα. Στην αρχή αντιστάθηκε και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να το αποφύγει, αλλά τελικά υπάκουσε τις εντολές των αστυνομικών.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Με το που άνοιξαν τη βαλίτσα, σάστισαν, όταν είδαν έναν άνθρωπο κουλουριασμένο, ο οποίος, αν και μόλις είχε λάβει χώρα η σύλληψή του, βγήκε χωρίς να αντισταθεί από τη βαλίτσα, καθώς γνώριζε ότι η προσπάθειά του απέτυχε. Αμέσως, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο του αεροδρομίου για ανάκριση.

 

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ