Κατέπληξε το show μόδας της Chanel: Λένε ότι ήταν το καλύτερο ever - Δείτε φωτό

Η πύλη αναχώρησης είναι…Chanel No 5. Welcome on board! 

 

Δεν υπάρχουν όρια στην φαντασία και ειδικά όταν πρόκειται για μια επίδειξη μόδας, πόσο μάλλον του οίκου Chanel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

Σε έναν υπέρκοψο total white τερματικό σταθμό αεροδρομίου μετατράπηκε το εκθεσιακό ανάκτορο του Γκραν Παλέ στο Παρίσι, με άνδρες μοντέλα που έκοβαν «εισιτήρια», ήλεγχαν τα «διαβατήρια» και παραλάμβαναν τις «αποσκευές» όλων όσοι παραβρέθηκαν στο ντεφιλέ. Όλα αυτά για τις ανάγκες του σόου με την υπογραφή του μοναδικού Καρλ Λάγκερφελντ που ξέρει πώς να εντυπωσιάζει.

Όσο για το κόστος του show; Καλύτερα καθίστε κάπου πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, μιας και κόστισε πέντε (ναι, ναι 5) εκατομμύρια δολάρια, πράγμα λογικό αφού ήταν μια μικρή υπερπαραγωγή.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο οίκος μόδας παρουσίασε και custom-made αποσκευές Chanel, οπότε η ιδέα για «Aeroport Paris Cambon» όπως ονομάστηκε και το αεροδρόμιο ήταν ευφυέστατη.

Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν είχαν έντονες επιρροές της δεκαετίας του ‘80 με τα γεωμετρικά σχέδια στις μπλούζες, τις αγαπημένες όλων των κοριτσιών πούλιες και παγιέτες αλλά και τα δερμάτινα bomber jackets για πιο ροκ εμφανίσεις να πρωταγωνιστούν.

Well done Karl! Ξεπέρασες τον εαυτό σου για μια ακόμη φορά!

Όλες οι φωτό εδώ: vogue.co.uk

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ