Ιδανική η σημερινή μέρα για τους Zυγούς - Για τους υπόλοιπους τι λένε τα ζώδια;

Η φιλειρηνική στάση και συμπεριφορά επιστρατεύουν την αρμονία και η μέρα κυλάει όμορφα, δημιουργικά, καλαίσθητα
 

Σελήνη στο Ζυγό στις 11.47

Βρες την ομορφιά μέσα σου
Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό κυριαρχεί η αίσθηση της δικαιοσύνης και της αποκατάστασης. Η φιλειρηνική στάση και συμπεριφορά επιστρατεύουν την αρμονία και η μέρα ως το βράδυ κυλάει όμορφα, δημιουργικά και καλαίσθητα.

Σελήνη σύνοδο με Ερμή 14.14

Σκέψου δίκαια και χωρίς ανταγωνισμό

Η κορύφωση της συνάντησης με τον Ερμή σε κάνει να παράγεις ιδέες και να βρίσκεις αποτελεσματικές λύσεις. Μπορείς να μεσολαβήσεις για να προωθήσεις ένα θέμα, να δώσεις ή να λάβεις πολύτιμες συμβουλές και να ανταλλάξεις χρήσιμες απόψεις.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο στα σκαριά, είναι η κατάλληλη στιγμή να το πλασάρεις προς όφελός σου αλλά και προς όφελος όλων.
Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο 15.45

Η ώριμη σκέψη φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα

Η παραγωγική διαδικασία συνεχίζεται ακάθεκτη ως το βράδυ, ενώ η μέρα είναι ιδανική για ραντεβού και επαφές που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Το όφελος θα είναι μεγάλο εφόσον είσαι ειλικρινής, δεν κρύβεις χαρτιά κάτω από το τραπέζι και στέκεσαι διάφανος/η απέναντι στον εαυτό σου και στους άλλους.

Η αξιοπιστία είναι το κλειδί της ημέρας που ξεκλειδώνει την επιθυμητή πόρτα εισόδου.

Η μέρα αυτή είναι ιδανική για σένα Ζυγέ που ανταπεξέρχεσαι περίφημα στις περιστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για σένα Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, που σκέφτεσαι σφαιρικά και χωρίς στεγανά και δισταγμούς.

Κριέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να κρατηθείς στα πλαίσια της υπομονής. Κάντο όμως γιατί αξίζει, ακόμα και αν προσωρινά στριμωχτείς.
Ταύρε, Σκορπιέ, Παρθένε και Ιχθύ, ασχολήσου με όσα σε προβληματίζουν και ξεκαθάρισε ο,τιδήποτε σου δημιουργεί άγχος και πίεση.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ