Τρώγοντας μυρμήγκια για 6 μέρες: Το συγκλονιστικό story επιβίωσης του Ρεντ που χαθηκε στην έρημο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία θα έχει να διηγείται για το υπόλοιπο της ζωής του ένας 62χρονος Αυστραλός ο οποίος χάθηκε στην έρημο, αλλά κατάφερε να επιβιώσει τρώγωντας επί έξι ημέρες μαύρα μυρμήγκια.
 

 

Ο Ρεγκ Φόγκερντι εξαφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου ενώ κατευθυνόταν για κυνήγι σε περιοχή περίπου 950 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Περθ.
Όταν δεν επέστρεψε, η οικογένειά του σήμανε συναγερμό και ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας μέχρι τον εντοπισμό του 15 χιλιόμετρα απ΄όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκόλντφιλντς Άντι Γκρέιτγουντ, ο Φόγκερντι ήταν καθισμένος κάτω από ένα δέντρο επί δύο μέρες χωρίς νερό.
«Ετρωγε μαύρα μυρμήγκια, έτσι επέζησε, τόσο εξαιρετικές ικανότητες επιβίωσης διαθέτει και εξαιρετικές είναι και οι ικανότητες διάσωσης από τους άνδρες μας που τον εντόπισαν σε μία υπερβολικά απομακρυσμένη περιοχή», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα West Australian.

«Ηταν υπερβολικά αφυδατωμένος, είχε κάποιες παραισθήσεις, αλλά του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και τον ενυδατώσαμε και είναι ευχάριστο ότι τώρα στέκεται όρθιος και μιλάει. Ηταν υπερβολική η ζέστη, υπερβολικά απομακρυσμένη η περιοχή και οι περισσότεροι στη θέση του προφανώς δεν θα επιβίωναν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ