To «innAthens» είναι το πιο καινούργιο ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Αθήνας

Μόλις δυο βδομάδες συμπληρώνει το ολοκαίνουργιο «innAthens» στο αίθριο της στοάς Ράλλη, πίσω ακριβώς από το γνωστό wine bar «By the Glass». 

Ένα πανέμορφο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, το οποίο κατά το παρελθόν είχε στεγάσει από οικοτροφείο μέχρι γραφεία τραπεζών, μετατράπηκε σε αυτό το μοντέρνο urban hotel, όπου το παλιό συναντιέται με το νέο σε ένα γοητευτικό σύνολο.

Κάθε ένα από τα 22 δωμάτια και σουίτες είναι διαφορετικό, χάρη στις ιδιαίτερες custom made κατασκευές, από τα κρεβάτια μέχρι τα έπιπλα, τις ντουλάπες και τα μπάνια, του γνωστού αρχιτέκτονα και designer Διονύση Σοτοβίκη, ο οποίος έχει επιμεληθεί συνολικά τη διακόσμηση όλων των χώρων του ξενοδοχείου, με κυρίαρχα τα φυσικά υλικά, όπως το σίδερο, το μάρμαρο και το ξύλο.


«Επιθυμία μας είναι η εμπειρία ενός ταξιδιού να ξεκινά από εδώ», μας είπε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Μάνος Κωνσταντίνου, και ένας από τους τρεις συνιδιοκτήτες, καθώς ολοκληρώναμε την ξενάγηση, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι λευκό παγωμένο κρασί στο γαλήνιο αίθριο, ευγενική χορηγία του... συγκατοίκου της στοάς. 
«innAthens», Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα, 210/3258555

ΠΗΓΗ: athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ