Ο Άγγλος Τζεφ έγινε ιδιοκτήτης ενός άρματος μάχης καταβάλλοντας 9.000 λίρες σε online δημοπρασία

Ο Τζεφ Γούλμερ από το Μπρίστολ αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να τοποθετήσει σε μία ηλεκτρονική δημοπρασία ένα ποσό για την αγορά ενός άρματος μάχης. 

Ο ίδιος ο Τζεφ Γούλμερ, τόνισε πως είχε ξεχάσει εντελώς το περιστατικό όταν λίγες εβδομάδες μετά χτύπησε το τηλέφωνό του στη δουλειά και από την άλλη άκρη της γραμμής τον ενημέρωσαν πως είχε αγοράσει ένα άρμα μάχης. 

«Όλοι στη δουλειά μου έκαναν πλάκα» δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μέσα, ενώ σημείωσε επίσης πως «μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσαμε με τη σύζυγό μου σε ένα διαμέρισμα στο Μπρίστολ. Μετά την αγορά του τανκ, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σπίτι και γειτονιά καθώς είναι πολύ δύσκολο να παρκάρεις σε δρόμο ένα άρμα μάχης». 

Σημειώνεται πως ο Τζεφ Γούλμερ αγόρασε το συγκεκριμένο τανκ για 9.000 λίρες. 

Το άρμα μάχης είναι ένα όχημα 7 τόνων το οποίο ανήκε στον καναδικό στρατό και είναι εξοπλισμένο με ένα κανόνι 75 χιλιοστών. Τα όπλα του άρματος έχουν παροπλιστεί αλλά όπως αναφέρει ο νέος ιδιοκτήτης του «μόλις μπορέσουμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες του και δούμε σε τι κατάσταση είναι τα ηλεκτρονικά του, δεν αποκλείω το γεγονός να θελήσω να το δοκιμάσω σε ένα πεδίο βολής».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ