4 + 1 φανταστικές προτάσεις για να περάσετε το Σ/Κ σας – Από την Αθήνα έως Θεσσαλονίκη και… Κέρκυρα

​Από την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη έως την Κέρκυρα αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
 

Αποχαιρετιστήριο live των Active Member στη Θεσσαλονίκη

Την περασμένη άνοιξη το πιο δημοφιλές hip hop συγκρότημα ανακοίνωσε το τέλος του γκρουπ και την αρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας. Στα 23 χρόνια της ιστορίας τους οι Active Member δεν περιορίστηκαν στη δισκογραφία και τις συναυλίες: ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις μαρτυρούν την πολυσχιδή δράση της μπάντας που κατέστησε το Πέραμα την καρδιά της ελληνικής hip hop σκηνής. Η φετινή τους περιοδεία κλείνει με ένα μεγάλο live στο Μύλο της Θεσσαλονίκης.

Που; Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, Σφαγεία Θεσσαλονίκης, Κέντρο

Πότε; Σάββατο 21.30

Τιμές; 12€

 

Βe Τhere! Animation Festival στην Κέρκυρα

Είναι το διεθνές διαγνωστικό φεστιβάλ animation το οποίο διεξάγεται σε ετήσια βάση από το 2011. Αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ animation στην Ελλάδα που εγκαινίασε διαγνωστικό τμήμα ταινιών μεγάλου μήκους. Φιλοξενεί καλλιτέχνες βραβευμένους με βραβεία Oscar, Χρυσό Φοίνικα κ.α.

Το φεστιβάλ φέτος έχει επιλέξει 90 ταινίες στα 3 διαγωνιστικά του τμήματα (μικρού μήκους – φοιτητικό - διαγωνιστικό μεγάλου μήκους), και 172 ταινίες από 48 χώρες στο πρόγραμμά του, το Be there! γίνεται ο χώρος για διεθνείς συμμετοχές και συνεργασίες.

Που; Κέρκυρα

Πότε; Σάββατο και Κυριακή από τις 9.30 το πρωί

Τιμές; 5€ ημερήσιο - φοιτητικό | 7€ ημερήσιο – κανονικό

 

Αντύπας και Χρήστος Μενιδιάτης στο Frangelico

Η σεζόν ξεκίνησε δυναμικά στο κεφάτο στέκι της παραλιακής. Ο all time classic Αντύπας συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη και παρουσιάζουν ένα γνήσια λαϊκό πρόγραμμα. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Βασιλική Νταντά.

Που; Frangelico, Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι

Πότε; Σάββατο

Τιμές; 150€ φιάλη/4 άτομα

 

Billy Elliot The Musical στο Παλλάς

Μετά την αγαπημένη ταινία που άγγιξε εκατομμύρια θεατές, η ιστορία του Billy Έlliot γίνεται μιούζικαλ και παρουσιάζεται σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια στο θέατρο Παλλάς. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Λιγνάδη ενώ η μουσική της παράστασης είναι του Elton John. Στην πλούσια παραγωγή συμμετέχουν  29 ηθοποιοί, 14 μικρoί χορευτές, 10 μουσικοί και 16 συντελεστές που αναλαμβάνουν να μας μεταφέρουν στο χορευτικό σύμπαν του πιο μικρού και ταλαντούχου χορευτή.

Που; Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. +302103213100

Πότε; Σάββατο 21.00 | Κυριακή 18.00

Τιμές; 14€, 16€, 22€, 32€, 60€

Πηγή: gazzeta.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ