Super League: Όλα τα φώτα στο Καραϊσκάκη οπου ο Ολυμπιακός υποδεχεται την ΑΕΚ

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της εφετινής Super League θα διεξαχθεί απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη (20:30), όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
 

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία μετά από 2.5 χρόνια (είχαν συναντηθεί και πριν από μερικούς μήνες, αλλά για τον θεσμό του κυπέλλου) και συγκεκριμένα από τις 10 Μαρτίου 2013, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-0 στο ίδιο γήπεδο και περίπου ενάμιση μήνα αργότερα (22/04) η Ένωση υποβιβάστηκε μετά την ήττα της στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 0-1.

Δύο εβδομάδες μετά το «διπλό» στην Τούμπα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο που έχει στο πρωτάθλημα (6Χ6) και παράλληλα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία του ενόψει του αγώνα που ακολουθεί στην Κροατία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, κάτι που δεν κατάφερε στο πρώτο μεγάλο ματς που έδωσε μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια (ηττήθηκε 1-2 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη). Ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ είναι ο μοναδικός απών από τους Πειραιώτες, που θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Τζίμι Ντουρμάζ. ενώ η Ένωση θα παραταχθεί πλήρης.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλα δύο παιχνίδια. Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό στο ντέρμπι των ουραγών στις 16:00, ενώ στις 18:15 ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει την Καλλονή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ