Δημοσιογράφος του BBC βρέθηκε κρεμασμένη στις τουαλέτες του αεροδρομίου της Κων/πολης - Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της Βρετανίδα δημοσιογράφου Ζακλίν Σάτον η οποία βρέθηκε το Σάββατο κρεμασμένη στις τουαλέτες του αεροδρομίου «Ατατούρκ», στην Κωνσταντινούπολη.

Στην αρχή, τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η 50χρονη πρώην εργαζόμενη για το BBC, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της επειδή έχασε πτήση ανταπόκρισης!

Όπως μετέδιδαν, η γυναίκα κρεμάστηκε επειδή δεν είχε χρήματα για να κλείσει νέο εισιτήριο και υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας, με την οποία είχε προγραμματίσει να πετάξει, ανέφεραν ότι η 50χρονη επαναλάμβανε συνεχώς στους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο ότι δεν διάθετε άλλα χρήματα.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας δείχνουν ότι οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Σάτον, είναι κάτι παραπάνω από «ύποπτες».

Η Βρετανίδα ταξίδευε το Σάββατο από το Λονδίνο στην Ερμπίλ, πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της ημι-αυτόνομης περιοχής του Κουρδιστάν, με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, η γυναίκα έχασε την πτήση για την Ερμπίλ και αδυνατώντας να αγοράσει άλλο εισιτήριο, πήγε σε μια από τις τουαλέτες του αεροδρομίου και κρεμάστηκε!

Σύμφωνα, όμως, με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Σάτον θα πήγαινε στην Ερμπίλ προκειμένου να διεξάγει την έρευνά της για το διδακτορικό που έκανε αυτή την περίοδο και αφορούσε στο ζήτημα της διεθνούς αναπτυξιακής στήριξης στις γυναίκες που εργάζονται στον τομέα των ΜΜΕ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Φίλοι και συνάδελφοι της 50χρονης δεν πιστεύουν, όμως, πως η Σάτον θα αυτοκτονούσε για μια πτήση και ζητούν από τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιοι ή ποιος είναι πίσω από τον θάνατό της.

Ένας Τούρκος δημοσιογράφος ανάρτησε την ταυτότητά της στο Twitter:

Ωστόσο, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, η γυναίκα έχασε την πτήση για την Ερμπίλ και αδυνατώντας να αγοράσει άλλο εισιτήριο, πήγε σε μια από τις τουαλέτες του αεροδρομίου και κρεμάστηκε!

Σημειώνεται ότι το πτώμα της 50χρονης βρήκαν τρεις Ρώσοι ταξιδιώτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι κάλεσαν τις αρχές. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ