Ηθοποιός έκοψε το λαιμό του με αληθινό μαχαίρι πάνω στη σκηνή - Χειροκροτούσαν οι θεατές...

Αν και οι θεατές κατευχαριστήθηκαν την ερμηνεία και ξέσπασαν σε ξέφρενα χειροκροτήματα για την σχεδόν αληθινή αυτοκτονία του επί σκηνής, ο 30χρονος ηθοποιός Daniel Hoevels παραλίγο να χάσει πραγματικά τη ζωή το Σάββατο το βράδυ, καθώς έκοψε τον λαιμό του με αληθινό μαχαίρι!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην παράσταση του Σίλλερ "Μαίρη Στιούαρτ", που ανεβαίνει στο διάσημο θέατρο Burgt της Βιέννης. 

Στην τελευταία πράξη του έργου, ο ήρωας που υποδύεται ο Hoevels αυτοκτονεί, κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι. Ο ηθοποιός είχε παίξει την σκηνή δεκάδες φορές μόνο που στην παράσταση του Σαββάτου, άγνωστο πώς, το μαχαίρι ήταν αληθινό. Το αίμα άρχισε να τρέχει άφθονο και το κοινό χειροκροτούσε ενθουσιασμένο με το "ειδικό εφέ". Ο Hoevels πέφτει στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος, αναίσθητος, στην πιο πειστική αυτοκτονία που είχαν δει οι θεατές. Ωστόσο, οι συνάδελφοι του υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο 30χρονος ηθοποιός δεν σηκώθηκε ποτέ για να υποκλιθεί.

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ο Hoevels κόντεψε πραγματικά να σκοτωθεί: το μαχαίρι ήταν αληθινό και από τύχη δεν έκοψε την καρωτίδα. 

Η αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνα ανάμεσα στον θίασο για το απίστευτο περιστατικό καθώς υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας – αδύνατο να βρέθηκε κατά λάθος ένα αληθινό μαχαίρι στο κοστούμι του ηθοποιού.

Όσο για τον ίδιο τον Hoevels: Αφού έκανε ράμματα και νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ, την Κυριακή επέστρεψε στον ρόλο του και την παράσταση δηλώνοντας λακωνικά: Τhe show must go on. 

Πηγή: Harriyet.com.tr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ