Κοκκίνησε από την ντροπή της την Ντίναμο ο Ολυμπιακός - 1-0 μέσα στην Κροατία για τον Θρύλο

Μετά το Λονδίνο, ο Ολυμπιακός έκανε διπλό και μέσα στην Κροατία με τον Ιντέγε να σκοράρει μέσα στο «σπίτι» της Ντιναμό και να παίρνει την νίκη με 1-0.

Οι Πειραιώτες έτσι έφτασαν τους 6 βαθμούς, έχουν τους Κροάτες πλέον στο Καραϊσκάκη, αλλά το κακό μαντάτο ήρθε από το «Εμιρέιτς» με την Αρσεναλ να κερδίσει 2-0 την Μπάγερν Μονάχου και να... μπερδεύει τον όμιλο.

Ο Νιγηριανός Iντέγε με ένα φοβερό γκολ στο 79ο λεπτό από αρκετά δύσκολη θέση έδωσε το προβάδισμα και –τελικά- τη νίκη στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ό,τι δεν μπόρεσαν στο «σπίτι» τους το έχουν πετύχει στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχουν ακολουθήσει.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην ήταν πολύ καλός, αλλά είχε να αντιμετωπίσει μια σκληρή Ντιναμό και ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, είχε... μαζί του τόσο την φοβερή τακτική του Μάρκο Σίλβα που αποδεικνύεται μετρ αλλά και την τύχη καθώς ο Ρομπέρτο είδε 2 φορές την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του.

Ωστόσο, ο Ιντέγε χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και έτσι ο ΟΣΦΠ πήρε μια σπουδαία νίκη. Απο εδώ και πέρα οι Πειραιώτες ξέρουν καλά ότι αν κερδίσουν μέσα στο Καραϊσκάκη τόσο την Ντιναμό την επόμενη αγωνιστική, όσο και την Αρσεναλ, έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Ντινάμο: Εντουάρντο, Μάτσελ, Τάραβελ, Άντολιτς, Πίβαριτς, Γκονσάλο Σάντος, Ρογκ (87' Τσόριτς), Πάουλο Μασάντο, Χόντζιτς (61' Πιάτσα), Σουντανί, Φερνάντες (72' Ερνίκες).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72' Τσόρι), Σεμπά (89' Ντα Κόστα), Πάρντο (83' Σαλίνο), Ιντέγε

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μπάγερν Μονάχου 6

2. Ολυμπιακός 6

3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

4. Αρσεναλ 3

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ