To μήνυμα της Κλόε Καρντάσιαν για την περιπέτεια υγείας του Λαμάρ Όντομ: ''Η περασμένη εβδομάδα ήταν απίστευτα δύσκολη''

Ήταν η χειρότερη εβδομάδα της ζωής της και παρόλα αυτά έμεινε σιωπηλή μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του συζύγου της.

Με ένα μήνυμά της που ανέβασε χθες στην προσωπική της εφαρμογή, Η Κλόε Καρντάσιαν έσπασε την σιωπή και μίλησε για όλα όσα την απασχόλησαν όλο αυτό τον καιρό που ο Λαμάρ Οντομ έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Η περασμένη εβδομάδα ήταν απίστευτα δύσκολη. Είμαι τόσο ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους και τους φαν που προσευχήθηκαν για τον Λαμάρ. Θέλω επίσης να τους ευχαριστήσω όλους στο Sunrise Hospital, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών και των νοσοκόμων για την ευγένειά τους και την προσεκτική δουλειά τους», έγραψε η Κλόε Καρντάσιαν.

Όσον αφορά στην κατάσταση του πρώην μπασκετμπολίστα η σημείωσε ότι έγιναν «απίστευτα άλματα» και ότι είναι συγκινημένη από την αγάπη που δέχτηκε και χωρίς την οποία θα της ήταν δύσκολο να υπομείνει όλη αυτή την διαδικασία.

Η δήλωση της 31χρονης Καρντάσιαν ήρθε αμέσως μετά την μεταφορά του Οντομ σε ιατρικό κέντρο στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την οικογένεια του μπασκετμπολίστα, κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα, παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά ακόμα εμπόδια να ξεπεραστούν καθώς πληροφορίες τον θέλουν να είναι αντιμέτωπος ακόμα και με μεταμόσχευση νεφρών

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ