Top Women η Αλεξία & η Καλλιόπη: Δημιούργησαν το Half & Half για να "ντύνουν" με στυλ το γάμο σας

Όταν η Αλεξία Σταματάρη αποφάσισε να στήσει μαζί με την αδερφή της Calliopi, το Half & Half , δεν είχε στο μυαλό της άλλο ένα κλασικό μαγαζί για νύφες. Αντιθέτως, ήθελε έναν χώρο τόσο οικείο και φιλόξενο, σαν το σαλόνι μίας φίλης που σε ηρεμεί και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Χειροποίητες βέρες, ξεχωριστές μπομπονιέρες και προσκλητήρια ζωγραφισμένα στο χέρι αποτελούν πλέον σήμα κατατεθέν του Half&Half , μαζί με τις ξεχωριστές προτάσεις και τις συμβουλές των ειδικών. 

Το μότο της: «Περιττό το φαίνεσθαι, must η ουσία». Και κάπως έτσι ζούμε εμείς καλά, κι αυτοί καλύτερα.
«Επειδή το άγχος δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως καμία νύφη, καλό θα ήταν η προετοιμασία ενός γάμου να ξεκινά έξι με οκτώ μήνες νωρίτερα. Οι διαδικασίες και οι προετοιμασίες είναι τόσες πολλές που ένα σωστό χρονοδιάγραμμα θα βοηθήσει στην οργάνωση και θα μειώσει το στρες. Βέβαια, οι χειμερινοί γάμοι έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους καλοκαιρινούς. Λιγότερη ζήτηση! Οπότε αυτό βοηθάει πολύ στην πραγματοποίηση του γάμου ακόμα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι θα πρέπει αρχικά να καταλήξει στην ημερομηνία, έπειτα στην εκκλησία και στη συνέχεια στον χώρο. Μετά ακολουθεί το νυφικό. Αφού υπάρχει μία ιδέα για όλα τα παραπάνω, ξεκινάμε να βρούμε το στυλ του γάμου που θα θέλαμε. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, διακόσμηση, λουλούδια κτλ. Το ένα διαδέχεται το άλλο. Δεν θέλουμε να είναι τα πάντα ασορτί - θέλουμε όμως να υπάρχει ένα στυλ και μία γραμμή που θα ακολουθήσουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό». 


«Η συζήτηση μεταξύ ειδικών και ζευγαριού βοηθούν πολύ, όπως άλλωστε και τα δείγματα. Υπάρχουν όμως και εποχές που μπορούν να σε καθοδηγήσουν από μόνες τους, όπως τα Χριστούγεννα. Συνήθως, όταν μας αρέσει μια ιδέα, την κρατάμε σαν αρχικό πλάνο και αρχίζουμε να την επεκτείνουμε. Καλό θα ήταν το ζευγάρι να ορίσει το budget που διαθέτει ώστε να προσαρμόσει τις ιδέες του σ΄αυτό. Στην περίπτωση, λοιπόν, ενός περιορισμένου budget, ξεκινάμε από τον αριθμό των καλεσμένων που θα μας ορίσει και όλα τα υπόλοιπα. Ένας σχετικά κλειστός γάμος θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας και να υλοποιήσουμε περισσότερες ιδέες μας. Η διοργάνωση του γάμου σας γίνεται μία φορά, γι’ αυτό προσπαθήστε σαν ζευγάρι να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε, χωρίς δράματα και τσακωμούς. Να θυμάστε ότι όσο αξέχαστη θέλετε να μείνει σε εσάς αυτή η μέρα άλλο τόσο θέλουν οι συγγενείς κι οι καλεσμένοι σας, γι’ αυτό θα πρέπει να τους τιμήσετε, όπως θα κάνουν κι εκείνοι με την παρουσία τους. Και μην ξεχνάτε κορίτσια, να είστε ο εαυτός σας!». 


«Ο πολιτικός γάμος παρότι παρεξηγημένος μπορεί να γίνει αρκετά διασκεδαστικός. Ξεκινήστε καλώντας - εκτός από την οικογένεια και τους κουμπάρους – τους καλούς σας φίλους. Ένας φωτογράφος κρίνεται απαραίτητος, γιατί θα θέλετε να σας μείνουν οι φωτογραφίες από αυτή τη σημαντική στιγμή. Μοιράστε ρύζι στους καλεσμένους, αν θέλετε να ζήσετε τη στιγμή και φυσικά διοργανώστε ένα πάρτι το ίδιο βράδυ. Μπορεί να μην στολίσεις το δημαρχείο, αλλά επιβάλλεται να κρατάς μια περιποιημένη ανθοδέσμη. Και ποιος είπε ότι το ρούχο που θα επιλέξεις, δεν μπορεί να έχει το ίδιο ενδιαφέρον με ένα νυφικό;».


Info
Half & Half, Λ. Κηφισίας 265, τηλ. 21 0801 2517, 697 0831395
www.halfandhalf.gr
www.facebook.com/halfandhalf.gr

ΠΗΓΗ: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ