Ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης της φετινής τελετής απονομής των Όσκαρ; Ένας φίλος από τα παλιά

O ηθοποιός Κρις Ροκ, γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, θα είναι ο οικοδεσπότης της 88ης τελετής απονομής των Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί την 28η Φεβρουαρίου, 11 χρόνια αφότου ανέλαβε να παρουσιάσει για πρώτη φορά τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

«Δείτε ποιος επιστρέφει» έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο 50χρονος ηθοποιός

Ο Ροκ διαδέχεται τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, οι επιδόσεις του οποίου φέτος δεν ενθουσίασαν πολλούς. Ο Χάρις εντούτοις χαιρέτισε «μια ευφυέστατη επιλογή» σε ένα μήνυμα στο Twitter.

«Ο Κρις Ροκ τα έχει όλα: διαθέτει χιούμορ, είναι ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης ταινιών και ντοκιμαντέρ... Θα είναι ένας εκπληκτικός παρουσιαστής» υπογράμμισαν οι παραγωγοί της τελετής, Ντέιβιντ Χιλ και Ρέτζιναλντ Χάντλιν.

Τιμηθείς με 4 βραβεία Emmy, με καταγωγή από τη Νότια Καρολίνα (νοτιοανατολικές ΗΠΑ), ο Κρις Ροκ έκανε τα πρώτα του βήματα σε παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού προτού μεταπηδήσει στη μεγάλη οθόνη και συμπρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 2» στο πλευρό του Έντι Μέρφι με τον οποίο γύρισαν κατόπιν το «Μπούμερανγκ».

Στη μικρή οθόνη πρωταγωνιστεί αυτήν την εποχή στη σειρά φαινόμενο «Empire», ενώ από το 2002 ο Κρις Ροκ έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες όπως το «Top Five» που προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους κριτικούς του κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ