Τραγικός ο απολογισμός της κακοκαιρίας: 2 νεκροί σε Μενίδι και Πετρούπολη

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από το αυτοκίνητό του ένας 41χρονος άντρας στο κέντρο του Μενιδίου. Εγκλωβίστηκε μέσα σε χείμαρρο μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του. Σαρωτική κακοκαιρία σε όλη τη χώρα
 

Δυστυχώς ο πρώτος νεκρός από την σημερινή κακοκαιρία και την ελλιπή υποδομή της Πρωτεύουσας είναι γεγονός! Λίγο μετά τις 14:30 αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 41χρονος με την μητέρα του εγκλωβίστηκε μέσα σε χείμαρρο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο κέντρο του Μενιδίου.

 
Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, αλλά στο τέλος μόνοι τους οι πολίτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 41χρονο και την 70χρονη μητέρα του, καθώς πνίγονταν από τα νερά μέσα στο αυτοκίνητο! Δυστυχώς για τον 41χρονο που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά, ενώ η ηλικιωμένη μητέρα του ήταν εντάξει και μεταφέρεται σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Διασώθηκε πυροσβέστης που εγκλωβίστηκε σε λάσπες στο Μενίδι

Νεκρή 70χρονη στην Πετρούπολη

Μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο στην Πετρούπολη. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Στους περισσότερους δρόμους της Αττικής επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ