Αυτά είναι τα μέτωπα του νέου κύματος κακοκαιρίας - Αναλυτικά η πρόβλεψη για σήμερα σε όλη την χώρα

Κακοκαιρία θα επικρατεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στην ανατολική κυρίως χώρα, με δυνατές βροχοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση.
 

*Οι φωτογραφίες από τα όμορφα Ζαγοροχώρια

Στη Θράκη, στην ανατολική Μακεδονία και στη Χαλκιδική προβλέπεται κακοκαιρία με δυνατές βροχοπτώσεις, πολύ αέρα και κρύο.
 
Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται συννεφιά και βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.


 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του βορείου Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται αρκετές νεφώσεις, αλλά λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.                                                                                                                               
Στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη, την Αχαΐα και την Ηλεία προβλέπονται βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες .                                                                                                  
Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και στα Κύθηρα, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, που σε πολλές περιοχές θα είναι ισχυρές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 20 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη προβλέπεται κακοκαιρία με βροχοπτώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πολύ έντονες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει  τους 21 με 23 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα σημειώνονται κατά διαστήματα δυνατές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στη Λήμνο και τις Σποράδες βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 με 23 βαθμούς.

 

 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που σε πολλές περιοχές θα είναι ισχυρές. Στο Πήλιο και την Εύβοια θα πνέουν δυνατοί βοριάδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 με 19 βαθμούς.
 
Στην Αττική θα έχουμε και πάλι έντονες βροχές και καταιγίδες. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και βοριάδες. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. 

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ