Ρόδος: Έπαθε σοκ όταν είδε στην κάμερα την ίδια του την αδελφή να κλέβει μέσα στο σπίτι του!

Συνελήφθη 34χρονη γυναίκα στη Ρόδο η οποία σύμφωνα με την αστυνομία και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, αφαιρούσε σταδιακά κοσμήματα απο το σπίτι του αδερφού της - απο τον περασμένο Μάιο - η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 40.000 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, στη συνέχεια τα πολούσε σε ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, ο οποίος αναζητείται.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγους μήνες όταν το θύμα πήγε στην αστυνομία και είπε ότι χάνονται από τα σπίτι του κοσμήματα αξίας. Οι αστυνομικοί που πήγαν για έρευνα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης σε καμία από τις πόρτες και του είπαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με φίλους και συγγενείς που τον επισκέπτονται.

Ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε κάμερες και όταν είδε τις εικόνες έμεινε άφωνος. Η αδερφή του, που τον επισκεπτόταν καθημερινά, ήταν εκείνη που όποτε έβρισκε ευκαιρία έμπαινε στο δωμάτιο και άρπαζε τα κοσμήματα αξίας που υπήρχαν. Η 34χρονη συνελήφθη και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης...

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ