Συγκλονίζει ο σύζυγος της νεκρής από το Καματερό: "Πρέπει να μείνω δυνατός για τα δυο αγοράκια μας"‏

Η αγωνία και οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που χάθηκε στο Καματερό, δυστυχώς είχαν άσχημο επίλογο.

Η 43χρονη Ελένη Παραγκουλιά, μητέρα δύο παιδιών, παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο που είχαν σχηματίσει στην οδό Ζέρβα τα νερά από τη βροχή και βρέθηκε νεκρή στη Φρεατίδα.

«Είχαν κλείσει το δρόμο στην Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί και δοκίμασε να περάσει από εδώ πέρα. Τώρα εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς κατάλαβε και άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το αμάξι και την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό,τι μας είπαν», είπε ο σύζυγος της αγνοούμενης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Οπως εξήγησε, αρχικά έψαξε στην περιοχή μήπως βρει το αυτοκίνητο κάπου σταματημένο ή τρακαρισμένο, ενώ προσπαθούσε να ανακαλύψει αν έχει γίνει κάποια κλήση στο ΕΚΑΒ. Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα του τον ειδοποίησε ότι το όχημα είχε εντοπιστεί. «Πήγαμε στο σημείο κι έχει βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά η Ελένη πουθενά. Εκείνη την ώρα ήρθε η πυροσβεστική κατά τις 18:30 και από τότε ψάχνουμε συνέχεια. Δεν έχω παράπονο ψάχνουν μέρα νύχτα, είναι εδώ πάνω από 50 άτομα, έχουν οργώσει όλο το ποτάμι πέντε φορές», είπε ο άνδρας που συγκλόνισε με την έκκλησή του.

«Εγώ το μόνο που ζητάω σαν έκκληση. Δεν υπάρχει ένα προστατευτικό, ένα κάγκελο. Περνάνε παιδιά για το σχολείο, περνάνε ηλικιωμένοι, θα τους πάρει μέσα. Είναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές ή να αγνοούνται. Από το δήμο Καματερού δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Τίποτα, μόνο η ΕΚΑΜ και η πυροσβεστική είναι εδώ», είπε ο Αντώνης Παρασκευόπουλος.

Αμέσως μετά, μιλώντας για τα παιδιά του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, την ώρα που εξηγούσε το πώς ο ίδιος πρέπει να μείνει δυνατός για τα δύο αγοράκια του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ