Βίντεο: Γαμπρός και νύφη «πετάνε» με αλεξίπτωτα - Δεν πίστευαν στα μάτια τους τουρίστες & ντόπιοι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τουρίστες και ντόπιοι, όταν ενώ απολάμβαναν τα μοναδικά νερά του Μύρτου στην Κεφαλονιά είδαν να προσγειώνονται στην παραλία ένας γαμπρός και μία νύφη που έκαναν πτώση με αλεξίπτωτα πλαγιάς. 

Το πρωτότυπο «day after», δηλαδή η φωτογράφηση νεόνυμφων στην εξοχή μία ημέρα μετά τον γάμο, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου από τον φωτογράφο Κώστα Φραγκιά και πρωταγωνιστές ήταν η Εμιλί Ντεφουά κι ο Γιάννης Μυλωνάς.  
Η Εμιλί κι ο Γιάννης ζουν μόνιμα στις Βρυξέλλες κι επέλεξαν το νησί της Κεφαλονιάς για το γάμο τους καθώς από εκεί κατάγεται ο γαμπρός. Και μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως όταν ανταλλάσσεις όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης με τον αγαπημένο σου είναι σα να πετάς στα σύννεφα από ευτυχία, όμως, οι δυο τους πέταξαν κυριολεκτικά από τη χαρά τους.  

«Λίγες ημέρες μετά το γάμο ο φωτογράφος μας μας ρώτησε εάν θα θέλαμε να πετάξουμε με αλεξίπτωτα πλαγιάς και χωρίς πραγματικά να το σκεφτούμε είπαμε "ναι". Το αστείο είναι ότι μερικές ημέρες πριν είχαμε πάει με τον σύζυγό μου στην παραλία του Μύρτου και όταν είδα άλλους να το κάνουν αυτό του είπα "ποτέ δεν θα έκανα αυτό το χαζό πράγμα! Είναι τρομακτικό"», λέει στο protothema.gr η Εμιλί, που είναι ίσως η μόνη νύφη στη χώρα μας, η οποία φόρεσε το νυφικό της για να επιδοθεί στο συγκεκριμένο extreme sport.   


«"Ας το κάνουμε για τα παιδιά μας, θα είναι περήφανοι για τους γονείς τους και δε θα το πιστεύουν". Με αυτή τη σκέψη, που μας έδωσε πολύ θάρρος, πετάξαμε πάνω από τον Μύρτο. Η θέα ήταν απίστευτη κι η εμπειρία μοναδική. Αν και αρχικά είχα πει "ναι" σε κάτι που δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι θα είναι, η στιγμή ήταν εκπληκτική», προσθέτει η Εμιλί, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως την ημέρα του γάμου της με τον Γιάννη έγιναν δύο προτάσεις γάμου σε φίλες της από τους αγαπημένους της, που ερωτεύτηκαν το νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με την ίδια, επίσης, έπειτα από αυτό το πρωτότυπο «day after» πολλοί φίλοι της σκέφτονται, αν και δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, να παντρευτούν στη χώρα μας και να δοκιμάσουν κι εκείνοι την πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς φορώντας τα... γαμπριάτικά τους.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ