Νέα αποκάλυψη: Έσβησαν χρέος του Φλαμπουράρη στο δήμο Αίγινας - Δείτε την απόφαση

Νέες αντιδράσεις έρχεται να προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Αίγινας έκανε... σκόντο σε χρέος του Αλέκου Φλαμπουράρη και του... χάρισε το 60%. Η απόφαση έχει αναρτηθεί και στη Διαύγεια.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Στίγμα στα Νέα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ένα χρέος που υπήρχε από το 2010. Με απόφαση που "ανέβηκε" στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να "χαρίσει" στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.

Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης». Έτσι, από το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας ήταν 2.618,76 ευρώ και του χαρίστηκαν σχεδόν 4.000€. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος αυτό των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!

Η απόφαση του δήμου Αίγινας έχει "ανέβει" στη Διαύγεια στις 14.09.2015, δηλαδή όχι μόνο ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά και έξι μέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ