Συγκλονιστικό βίντεο από τις ΗΠΑ κάνει το γύρο του κόσμου: Αστυνομικός σέρνει μαθήτρια έξω από την τάξη γιατί... ενοχλούσε

Σοκάρουν οι εικόνες αστυνομικού να μπαίνει σε σχολική τάξη την ώρα που γίνεται μάθημα και μπροστά σε καθηγητές και μαθητές να τραβά με τη βία και να σέρνει στο πάτωμα με μανία μία μαθήτρια.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου τραβήχτηκε στο σχολείο Spring Valley High School στη Νότια Καρολίνα και αμέσως ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τράβηξε μαθητής και δείχνει τον αστυνομικό να στέκεται πάνω από θρανίο ενός κοριτσιού και να της ζητά να σηκωθεί. “Είτε έρχεσε μαζί μου ή θα σε βγάλω έξω με το ζόρι”. Αλλά πριν καλά καλά η μαθήτρια αντιδράσει, ο αστυνομικός την πιάνει από το λαιμό και με δύναμη αναποδογυρίζει το θρανίο της χτυπώντας την κοπέλα στο έδαφος, ενώ οι υπόλοιπο μαθητές παρακολουθούν έντρομοι το απίστευτο περιστατικό και παραμένουν σιωπηλοί. Η κοπέλα βρέθηκε στο πάτωμα, με τον αστυνομικό να τη σέρνει στην τάξη και να της ζητά να βάλει τα χέρια πίσω από την πλάτη της.

Ο αστυνομικός τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα ενώ ερευνάται το περιστατικό και εξετάζονται οι λόγοι που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Εκπρόσωπος από την αστυνομία δήλωσε πως ο αξιωματικός είχε κληθεί στην τάξη επειδή ένας μαθητής ήταν ενοχλητικός στην τάξη και εμπόδιζε το μάθημα. Είχε αρνηθεί να αποχωρήσει από την τάξη όταν ο καθηγητής και ο διευθυντής της, της έδωσαν εντολή να αποχωρήσει. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η εφημερίδα New York Daily News ανέφερε πως ο εν λόγω αξιωματικός έχει προϊστορία και χειρίζεται με βία τους μαθητές. “Η Ασφάλεια των μαθητών είναι και θα είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα της περιφέρειας. Η Περιφέρεια δεν θα ανεχτεί οποιεσδήποτε ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών μας”, δήλωσε ο δήμαρχος της περιφέρειας.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ