Η Barbarella η απόλυτη αθηναϊκή ντίσκο ανοίγει και είναι πολλά υποσχόμενη

Η disco barbarella επιστρέφει γεμάτη εκπλήξεις και υπόσχεται να απογειώσει την διασκέδαση μας, δίνοντας έτσι μοναδικές ευκαιρίες να περάσουμε εκρηκτικά και αξέχαστα.

Για ακόμα μια χρονιά διασκεδάζουμε και επιστρέφουμε στις πιο αυθεντικές και αυθόρμητες δεκαετίες. Όλες οι ανεξίτηλες αναμνήσεις στο χρόνο ξαναζωντανεύουν σε μια μαγική βραδιά. Ένα ανατρεπτικό Grand Opening με εικόνες, μουσική και αναμνήσεις από τα καλύτερα μας χρόνια. Για να γυρίσουμε όλοι μαζί τον χρόνο πάλι πίσω στις παλιές καλές εποχές, τότε που η μουσική ήταν γνήσια.

Οι πολύχρωμες ντισκομπάλες που θα στροφάρουν στα όρια, η πιο δυνατή ηχητική κάλυψη, τα retro φωτορυθμικά, τα πιο πρωτοποριακά laser show, οι τεράστιες καπνομηχανές και η μεγαλειώδης υπερυψωμένη πίστα της disco Βarbarella, συνθέτουν την πλέον ιδανική συνταγή για ξέφρενη διάθεση και δίνουν το σύνθημα για το απόλυτο event.

Ο Πέτρος Μπρατάκος της θρυλικής και αλησμόνητης Miss Athens Athens Disco Barbarella που τάραξε τα νερά της νυχτερινής ζωής της Αθήνας την δεκαετία του '80, θα εκτινάξει τον χορό στα ύψη με τα βινύλια του και μαζί του ο Kostas Pap με ένα special italo disco set, θα προσφέρουν ένα ξεχωριστό και γνήσιο Back to Back event για όλους τους νοσταλγούς των μαγικών δεκαετιών 70's, 80's, 90's και όχι μόνο.

Διαβάστε όλη τη συνέχεια εδώ - clickatlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ