Το πιο μοντέρνο καρότσι  ταίριαξε με τη νέα συλλογή των ΣΟΜΦ με έμπνευση τη γυναικεία δύναμη, τη μητρότητα & τη Σελήνη! 

Στις 24 Οκτωβρίου οι Stokke και τα ΣΟΜΦ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια επίδειξη μόδας με μια διαφορά: το χαρακτηριστικό Xplory της Stokke εμφανίστηκε δίπλα στη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 των ΣΟΜΦ.

Το Stokke Xplory, το καρότσι της απόλυτης επικοινωνίας, ταιριάξε τέλεια με τη νέα συλλογή των ΣΟΜΦ, η οποία έχει εμπνευστεί από τη γυναικεία δύναμη, τη μητρότητα και τη Σελήνη ως σύμβολο θηλυκότητας. Το Stokke Xplory διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με εποχικά style kits, πράγμα που του επιτρέπει να συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, κι έτσι αποτέλεσε τη φυσική επιλογή των ΣΟΜΦ, για να συμπληρώσει τα πρωτοποριακά και στυλάτα σχέδιά της.

Τα ΣΟΜΦ εμπνεύστηκαν επίσης και από την αποκλειστική και χαρακτηριστική έκδοση True Black του καροτσιού Xplory – το τελευταίο αξεσουάρ που πρέπει να έχουν όλοι – για να σχεδιάσει το τέλειο μαύρο κοντό φόρεμα να αναδείξει το καρότσι.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να προβάλει καλύτερα αυτήν τη συνεργασία τόσο στα ελληνικά όσο και τα διεθνή ΜΜΕ παρά μόνο στην επίσημη Εβδομάδα Μόδας της Ελλάδας – την Athens Xclusive Designers Week.

Για να γιορτάσει αυτή την απίστευτη συνεργασία, η Stokke έβαλε στις πρώτες σειρές όλων των επιδείξεων μόδας, που έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, 30 από τις χαρακτηριστικές της καρέκλες Tripp Trapp. Παγκοσμίως γνωστή για το ιδιαίτερό της design, όταν κυκλοφόρησε το καινοτόμο αυτό σχέδιο της Tripp Trapp, κανείς δεν είχε δει παρόμοιο και έφερε επανάσταση σε όλη την κατηγορία παιδικών καθισμάτων. Σχεδόν 40 
χρόνια αργότερα, το σκανδιναβικό design παραμένει ίδιο και μοναδικό. Η καρέκλα που μεγαλώνει με το παιδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννησή του μέχρι να ενηλικιωθεί και διατίθεται σε 12 μαγευτικά χρώματα για κάθε διάθεση.

Σχετικά με τη Stokke:
Η Stokke AS ιδρύθηκε το 1932 στην πόλη Ααλεσούντ της Νορβηγίας και ξεκίνησε ως κατασκευάστρια εταιρεία επίπλων υψηλής ποιότητας. Το πρώτο προϊόν για παιδιά κυκλοφόρησε το 1972 - η χαρακτηριστική καρέκλα Tripp Trapp®, η οποία σημείωσε πάνω από 9 εκατομμύρια πωλήσεις και εξακολουθεί να είναι κεντρικό προϊόν της συλλογής Stokke.

Από το 2006 η Stokke ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον σχεδιασμό ποιοτικών παιδικών επίπλων και εξοπλισμού για καθίσματα φαγητού, καρότσια, μάρσιπους, λευκά είδη και το παιδικό δωμάτιο. Τα προϊόντα μας προωθούν τη στενή σχέση και το υγιές περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. 

Μετά από τρεις γενιές ιδιοκτησίας και διαχείρισης της οικογένειας Stokke, το 2014 η εταιρεία πέρασε στα χέρια της NXMH με έδρα το Βέλγιο, που ανήκει στην NXC στη Νότια 
Κορέα. Η Stokke διαθέτει τα προϊόντα της παγκοσμίως σε 80 χώρες και έχει θυγατρικές σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία.
 
Σχετικά με τη ΣΟΜΦ
Τα ΣΟΜΦ είναι μια σειρά γυναικείων ρούχων που ειδικεύεται σε ιδιαίτερα κομμάτια, διανθισμένα με lasercut σχέδια, pop ψηφιακές εκτυπώσεις και κεντήματα με έδρα την Αθήνα.

Η ιδρύτριά της, Mariaflora Lehec, απόφοιτος του Central Saint Martins, δούλεψε με κορυφαίους Βρετανούς σχεδιαστές, όπως ο Christopher Kane μεταξύ άλλων, πριν δημιουργήσει τα ΣΟΜΦ το 2009.
Τα ΣΟΜΦ έχουν πολλές συνεργασίες με μουσικούς καλλιτέχνες και διάσημες μάρκες, παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στο Ozon Fashion Flash και στη 15η,16η και 18η Athens Xclusive Designers Week, ενώ έχουν προβληθεί σε μερικά από τα πιο αξιόπιστα ελληνικά και διεθνή περιοδικά, websites και blogs.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ