Άντρας που άλλαξε φύλο & έγινε γυναίκα φοβάται γιατί στάλθηκε σε αντρικές φυλακές

Η Tara Hudson από τη Βρετανία, ζούσε ως γυναίκα όλα τα χρόνια της ενήλικης ζωής της και πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου. Η 26χρονη μακιγιέζ, φυλακίστηκε για 12 εβδομάδες, μετά την καταδίκη της σε επεισόδιο σε μπαρ τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο δικαστής όμως που εκδίκασε την υπόθεσή της, έκρινε ότι η Tara θα πρέπει να εκτίσει τη ποινή της σε αντρικές φυλακές, επειδή στο διαβατήριό της παραμένει άντρας. Η μητέρα της νεαρής καταδίκασε την ενέργεια αυτή, λέγοντας ότι ακόμα και οι γιατροί πιστοποιούν ότι είναι γυναίκα. Για το λόγο αυτό, η Jackie Brooklyn έστειλε μια επιστολή στον διευθυντή των φυλακών, υπό το φόβο ότι η κόρη της θα γίνει στόχος από τους άντρες κρατούμενους.

«Δεν υπάρχει τίποτα αντρικό επάνω της, κανείς δεν καταλαβαίνει τη διαφορά. Μοιάζει με γυναίκα. Είναι υπέροχη. Αυτό που έγινε είναι εξωφρενικό και δε πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί οι άντρες δεν θα την αφήσου ήσυχη και θα είναι εξευτελιστικό», λέει και συμπληρώνει «Θέλω μόνο την ασφάλεια της κόρης μου και να τη βάλετε σε ένα ασφαλή περιβάλλον, στις γυναικείες φυλακές όπου ανήκει».

Η Tara, που γεννήθηκε Aaron, ομολόγησε την ενοχή της για την εμπλοκή της σε καυγά, το περασμένο έτος. Μετά την καταδίκη της, πίστεψε ότι θα μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές στο Bath, στην περιοχή Somerset στη Βρετανία, αλλά το δικαστήριο είχε άλλη άποψη.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ