Απεργία πείνας ξεκινά ένας 70χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Σκιάθο

Τον εμπαιγμό και την γραφειοκρατία που τον οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή ομολογεί ένας 70χρονος, ενώ κατονόμασε συγκεκριμένο εργολάβο, ως υπαίτιο για την καταστροφή του, καθώς εκτός από το ξενοδοχείο του χάνει και το σπίτι του. Ο ίδιος φέρεται να έχει χάσει το μισό ξενοδοχείο που του ανήκε, σε δικαστική διαμάχη με εργολάβο στον οποίο πουλήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο το άλλο μισό ποσοστό.

Όπως είπε είναι αδύνατον να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια και στις κρατικές υπηρεσίες. «Η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει και κανείς δεν μπορεί να με ακούσει και να με δικαιώσει. Θα κάνω απεργία πείνας. Έχω φάκελο με στοιχεία που εμπλέκονται υπάλληλοι υπηρεσιών που είναι επίορκοι και με έφτασαν σε αυτό το σημείο'' είπε και συνέχισε...

''Ανεβαίνω ένα Γολγοθά. Με έχουν καταστρέψει, αλλά δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Θα πάω το φάκελο και στο υπουργείο Διαφθοράς» τόνισε, ενώ συμπολίτες του επισημαίνουν πως είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που οδηγήθηκε στην καταστροφή και μοιραία οδηγείται και σε ακραίες αποφάσεις.

Πηγή: e-thessalia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ