Δράστες μπήκαν στο σπίτι 42χρονης & έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό της για να την ληστέψουν

Άμεσα εξιχνιάστηκε ληστεία, που διαπράχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε βάρος μίας 42χρονης μέσα στο σπίτι της στην Κάλυμνο. Από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνελήφθησαν δύο κάτοικοι της περιοχής, ηλικίας 33 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία.
 

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα μερικώς τα πρόσωπα τους, με μαντήλια, εισήλθαν στην οικία της 42χρονης από ανασφάλιστο παράθυρο και στη συνέχεια, ασκώντας βία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα μέσα στο σπίτι της η άτυχη γυναίκα.
Άμεσα, ακολούθησε ενδελεχής και εκτεταμένη αστυνομική έρευνα, καθώς και αξιοποίηση στοιχείων, σε σχέση με την περιγραφή του σωματότυπου των δραστών από το θύμα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη, νυχτερινές ώρες της Παρασκευής, των δύο αντρών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την παθούσα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες  σήμερα στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ