Άγιο είχε: Η Ekaterina Gyunninen βρήκε φθηνότερο εισιτήριο την τελευταία στιγμή & γλίτωσε από τη φονική πτήση του ρωσικού airbus

Την τελευταία στιγμή άλλαξε πτήση και γλίτωσε από βέβαιο θάνατο η Ekaterina Gyunninen από την πόλη Περτοζαβόντσκ, καθώς βρήκε φθηνότερο εισιτήριο.

Η νεαρή ήταν να πετάξει στη μοιραία πτήση 7K9268 που συνετρίβη πάνω από τη Χερσόνησο του Σίνα ωστόσο ένα φτηνότερο εισιτήριο που βρήκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή για πτήση με προορισμό τη Μόσχα αντί για την Αγία Πετρούπολη στην οποία είχε κλείσει αρχικά εισιτήριο, ήταν αρκετό για να αλλάξει γνώμη και να αναχωρήσει από τη Αίγυπτο δέκα ώρες αργότερα.

"Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο 15 λεπτά μετά την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για μένα καθώς η μητέρα μου από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μου είπε κλαίγοντας "Δόξα τω Θεό είσαι ζωντανή". Τότε κατάλαβα από τι ακριβώς γλίτωσα" θυμάται η Ekaterina η οποία πρόσθεσε "Στην πτήση της επιστροφή επικρατούσε νεκρική σιγή. Όλοι ήταν στην τσίτα και ανησυχούσαν με τον παραμικρό θόρυβο και το παραμικρό τρίξιμο".

"Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω στην εκκλησία και θα ανάψω ένα κερί για την τύχη μου αλλά και στη μνήμη όλων των θυμάτων" λέει τώρα η νεαρή Ρωσίδα.

Πηγή: vbox7.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ