Τι κατοικίδιο να πάρω με τον σύντροφό μου; Καναρίνια, ψάρια ή μήπως ποντικάκια;

Ένα κατοικίδιο δίνει μια καινούρια νότα ζωής σε ένα σπίτι. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Ένα ζωάκι πάντα είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε την τρυφερότητά σας, να γίνετε πιο υπεύθυνοι και να προετοιμαστείτε για το πώς είναι να φροντίζεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Μην ξεχάσετε όμως πως ένα κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι και χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή.

Γάτα
Οι γάτες, ως γνωστόν, είναι ανεξάρτητα ζώα. Δε χρειάζονται πολλή φροντίδα και είναι αυτόνομες. Είναι όμως και πολύ χαδιάρες και παιχνιδιάρες και θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και γέλιου.

Καναρίνια
Τα καναρίνια είναι από τα κατοικίδια που ενδείκνυνται για ζευγάρια πολυάσχολα που λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι. Προτιμήστε να πάρετε δύο για να κάνει παρέα το ένα στο άλλο. Οι μελωδικές φωνούλες τους θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Ποντικάκια
Είναι μικρά, γλυκά και πανέξυπνα ζωάκια. Δεν απαιτούν πολύ χώρο και μπορούν να μάθουν να ανταποκρίνονται σε ό,τι τους λέτε και να κάνουν και κολπάκια.

Σκύλος
Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Δίνει αγάπη, είναι αφοσιωμένος και τρυφερός. Προτιμήστε τον όμως μόνο αν έχετε χρόνο να του αφιερώσετε καθώς ένας σκύλος χρειάζεται αρκετή φροντίδα και συχνή βόλτα.

Δείτε όλα τα υπόλοιπα εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ