Έστηναν ραντεβού θανάτου Ελλήνων, Σέρβων & Κροατών στην Αθήνα! Πως το απέφυγαν στο παρά 2‏

Μια σύγκρουση σώμα με σώμα ανάμεσα σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς απετράπη την τελευταία στιγμή από την αστυνομία. Αν η ΕΛ.ΑΣ δεν ενεργούσε άμεσα, θα είχαμε σίγουρα πολύ κόσμο στο νοσοκομείο και ίσως να φτάναμε και σε χειρότερες καταστάσεις…

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, που είναι αδελφοποιημένοι μ' αυτούς του Ολυμπιακού κατέβαιναν με πούλμαν στην Αθήνα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν αύριο για το Champions League με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οπαδοί της οποίας είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Παναθηναϊκού…

Η αστυνομία εντόπισε το λεωφορείο των Σέρβων στα Τέμπη και συνέλαβε τους 41 επιβάτες του, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους λοστούς, σιδερογροθιές, καπνογόνα κι άλλα… πολεμοφόδια.

Στην Αθήνα βρίσκονται ήδη περίπου 100 Κροάτες οπαδοί της Ντινάμο, παρότι ο Ολυμπιακός δεν τους παραχώρησε εισιτήρια, μιας και το ίδιο έπραξε η διοίκηση της κροατικής ομάδας στο ματς που έλαβε χώρα στο Ζάγκρεμπ, για την αποφυγή επεισοδίων.

Στην ΕΛ.ΑΣ θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι σκοπός των Σέρβων ήταν να κατέβουν στην Αθήνα, όπου βρίσκονται από χθες οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα υπήρξε ήδη ένα επεισόδιο όταν περίπου 20 άτομα επιβιβασμένα σε μοτοσικλέτες επιτέθηκαν σε τέσσερις Κροάτες μέσα σε ταξί πετώντας καπνογόνα.

Η ελληνική αστυνομία, από το πρωί κάνει διαρκώς ελέγχους για τον εντοπισμό και των Κροατών οπαδών, οι οποίοι αν και δεν έχουν εισιτήρια για το παιχνίδι του Champions League με τον Ολυμπιακό, έφτασαν στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ